Spil » Adventure

Tomb Raider: Underworld download

I Tomb Raider: Underworld, spiller du rollen som den frygtløse eventyrer Lara Croft som tager på opdagelse i alle afkroge af jorden.

I en antik ruin på bunden af Middelhavet finder Lara Croft noget helt unikt. Hun finder beviset på at der virkelig er noget om den nordiske mytologi. Hun finder nemlig Thors Hammer. Hun bliver hurtigt tryllebundet af de fantastiske gamle myter, og i hendes jagt på hemmelighederne bag myterne, bliver hun slynget ind i en verden fyldt med magiske krafter, der for alt i verden ikke må slippes løs, ellers ophører verden som vi kender den i dag!

DownloadTomb Raider: Underworld 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
5
Klik her for at afgive din egen stemme

938

1.0

http://support.ubisoft.dk/
Windows

1180 Mb

Demo

09-03-2011
Kontakt os via email

Klik her

Eidos Interactive

Detaljeret Information
938
1.0
Kontakt os via email
1180 Mb
Demo
http://support.ubisoft.dk/
09-03-2011
Kontakt os via email
Klik her
Eidos Interactive
5 0 1
0

Afinstallering af Tomb Raider: Underworld

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tomb Raider: Underworld fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tomb Raider: Underworld, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tomb Raider: Underworld være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.