Spil » Adventure

Smite download

Her kan du gratis og sikkert downloade spillet Smite.

Smite er et nyt spil lignende League of Legends og Dota, som hurtigt er blevet meget populært. Til forskel for de to meget tætte spil, får man et helt andet perspektiv på spille-oplevelsen, da man spiller det i tredje person og grafikken er fantastisk for et gratis spil at være. Udover Smite får man en download klient som giver en mulighed for også at downloade Tribes ascend som er et fantastisk first person skydespil.

Smite er et Online mmorpg (Massively Multiplayer Online Role Playing Game), hvor man spiller sammen med fire andre spillere af gangen. Her skal man samarbejde med hinandens karakterer om at udkæmpe de andres tårne og gå efter sejren. Karaktererne er baseret på Nordisk, egyptisk og forskellige mytologier, man kan f.eks beskæftige sig med de kendte guder som Thor, Odin og Hercules mm. man kan højst opnå et level på 20 og man kan forbedre sin karakter med items. Det er et meget udfordrende og underholdene spil.

Udover Download klienten får man et program ''Hi-Rez Diagnostics and support'' som hjælper en til at reparere spillet i forbindelse med fejl, og det gør også, at man nemt kan installere yderligere apps og opdatere spillet.

Tak til Anders Nowak for denne anmeldelse.

DownloadSmite 0.1.1267.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.191

0.1.1267.0
Windows

1720 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Hi-Rez Studios
Detaljeret Information
1.191
0.1.1267.0
Kontakt os via email
1720 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Hi-Rez Studios
5 0 2
0

Afinstallering af Smite

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Smite fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Smite, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Smite være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.