Spil » Adventure

Fiction Fixers: The Curse of Oz download

I Fiction Fixers: The Curse of Oz kommer du endnu engang med ind i eventyrenes verden, hvor du skal forhindre at den velkendte historie bliver ændret.

Denne gang går turen til det magiske land Oz. Landet er i fare, efter en ond mand har suget al energien ud af landet. Beskyt Dorothy og Toto når de rejser på tværs af Oz i håb om at finde en vej hjem til Kansas. Undervejs vil du møde de velkendte figurer, Scarecrow, Tinmanden og Løven og deres evner kan du bruge til at overvinde dine forhindringer. Men pas på den onde heks og Victor Vile, en Illiterati agent, der vil gøre alt for at ødelægge eventyret som vi kender det.

DownloadFiction Fixers: The Curse of Oz 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
5
Klik her for at afgive din egen stemme

595

1.0
Windows

22 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

I Sioux Game Productions B.V. / Youdagames
Detaljeret Information
595
1.0
Kontakt os via email
22 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
5 0 2
0

Afinstallering af Fiction Fixers: The Curse of Oz

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fiction Fixers: The Curse of Oz fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fiction Fixers: The Curse of Oz, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fiction Fixers: The Curse of Oz være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.