Spil » Abandonware

The Incredible Machine download

Hvis du downloader The Incredible Machine 2 skal du være kreativ på tasterne, for at løse gåder der hjælper dig med at løse det komplicerede puslespil.

Spillet er et puslespil der første gang blev udgivet i 1994. I spillet er du nødt til at løse forskellige gåder, alt sammen for at bygge den utrolige maskine. Du har en foruddefineret mængde givne byggeklodser, som du er nødt til at bygge maskinen med, som er dit mål med spillet. Til din rådighed er der mange forskellige byggeklodser som tovværk, taljer, elektriske generatorer, bowlingkugler, katte, mus og mange flere.

Niveauerne har normalt nogle faste genstande, der ikke kan flyttes af spilleren, så du er nødt til at arrangere de givne byggesten omkring de faste elementer.

– Så du bliver nødt til at sætte hjernen på overarbejde for at løse udfordringerne og få drømme maskinen i gang!

DownloadThe Incredible Machine 2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.661

2
Windows

2.5 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Sierra On-Line, Inc.
Detaljeret Information
1.661
2
Kontakt os via email
2.5 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Sierra On-Line, Inc.
5 0 1
0

Afinstallering af The Incredible Machine

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere The Incredible Machine fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find The Incredible Machine, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle The Incredible Machine være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.