Spil » Abandonware

Surgeon Simulator download

Her kan du gratis downloade spillet Surgeon Simulator, hvor du indtager positionen, som en hjertekirug med rystende hænder.

Spillet er fyldt med sort humor, og du kan se frem til at finde en række gemte overraskelser i spillet, hvis du spiller det længe nok. Også kendt som Easter eggs.

Surgeon Simulator blev lavet på bare 48 timer til Global Game Jam i januar 2013. Spillet udfordrer spilleren i at udføre en hjertetransplantation. Men som om det ikke skulle være kompliceret nok i sig selv, så får du kun tildelt upassende værktøj til opgaven.

Surgeon Simulator, som du downloader fra denne side, er en prøve på spillet. Du kan også købe den fulde version, der indeholder flere features, operationer og steder, hvor du kan foretage dem f.eks. i en kørende ambulance.

DownloadSurgeon Simulator 1.32
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

866

1.32
Windows

25.8 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Bossa Studios Ltd.
Detaljeret Information
866
1.32
Kontakt os via email
25.8 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Bossa Studios Ltd.
5 0 2
0

Afinstallering af Surgeon Simulator

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Surgeon Simulator fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Surgeon Simulator, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Surgeon Simulator være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.