Spil » Abandonware

Starbyte Super Soccer download

Starbyte Super Fodbold er et manager fodbold simulatorspil, hvor spilleren tager rollen som en fodbold manager, ansvarlig for både de atletiske og finansielle aspekter. Målet med spillet er at bringe det valgte hold fra fjerde division op til den øverste topliga i tysk fodbold. Spillet er vundet, når et bestemt mål (valgt før spillet starter) er opnået. Udover den tyske liga i sæsonen 1991/1992 (med 18 i stedet for de reelle 20 hold) er der også et par fiktive scenarier til rådighed, for eksempel et scenarie, hvor en kamp og returkamp er lige efter hinanden samt et Verdensmesterskab med landshold.

I løbet af spillet har spilleren de sædvanlige muligheder at vælge imellem, for eksempel lineup, taktik, træningslejre, transfer markedet, udvide stadionet eller sælge merchandising. Styrken af ??en atlet beregnes ud fra faktorer som position (hvor godt han kan spille på den position spiller), form (hvis og hvor godt han spillede i fortiden) og energi (fysisk form). Efter hver sæson skal manageren have en vis mængde penge på klubbens konto (hvor meget afhænger af den valgte sværhedsgrad) for at undgå at blive fyret. Spillet vurderer også lederens præstation, der er mest interessant, når flere spillere deltager. Styrefunktionerne er helt menu baseret.

Husk at bruge DosBox for at kunne spille spillet.

DownloadStarbyte Super Soccer 1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

684

1
Windows

0.6 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Starbyte
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
684
1
Kontakt os via email
0.6 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Starbyte
0 0 1
0

Afinstallering af Starbyte Super Soccer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Starbyte Super Soccer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Starbyte Super Soccer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Starbyte Super Soccer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.