Spil » Abandonware

Slender download

Download gratis det uhyggelige freeware spil Slender. - Slender er nok et af de mest gyselige spil du kommer til at spille.

Dette spil er ikke for sarte sjæle. Spillet bygger nemlig på myten om 'Den Slanke Mand'. Myten har været grundlag for flere gyser film og med sikkerhed har den været skyld i tusindvis af søvnløse nætter rundt omkring på alverdens børneværelser. - For denne slanke mand er ikke til at spøge med! 

I spillet står du pludselig midt i en mørk og uhyggelig skov. Du får nu til opgave at finde otte sider skjult på forskellige vartegn, alt imens det paranormale fænomen i form af ”The Slender Man” følger dig. – Men du skal passe på, for kommer du i for tæt kontakt med manden dræner han dig for energi.

Du styrer i spillet på følgende måde: Kig rundt ved at bevæge musen og bevæg dig med W, A, S og D. Løb ved at holde venstre Shift knap nede. Saml sider op ved at venstreklikke med musen. Brug din lommelygte med højre museknap og zoom ind og ud med hhv. Q og E.

Spillet kører på både Windows og Mac og er helt gratis at spille. – Så der er intet der forhindrer dig i at gå på jagt i den uhyggelige skov. – Eller er du bange?

DownloadSlender
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.650

Windows & Mac OS X

64 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Parsec Productions
Detaljeret Information
1.650
Kontakt os via email
64 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Parsec Productions
3 0 3
100 kr
0

Afinstallering af Slender

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Slender fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Slender, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Slender være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.