Spil » Abandonware

Pizza Tycoon download

Download her gratis Pizza Tycoon og arbejd dig op til at blive den bedst sælgende pizzamager i verden.

I Pizza Tycoon starter det hele med at din drøm går i opfyldelse. - Du får din egen Pizzabutik.- Men at gøre den til en succes er sværere end man skulle tro. for at sikre at dine kunder bliver ved med at komme til dig må du sørge for at være den bedste indenfor din branche. Du må derfor vinde pizza konkurrencer, opfinde nye pizzaer, bygge flotte pizza restauranter og ikke mindst nedbryde dine konkurrenter, selvfølgelig.

Og det er helt op til dig hvordan du vil vinde dine kunders popularitet. Vil du være byens hyggelige onkel som alle glæder sig til at besøge? Vil du være en snobbet gourmet kok, der laver verdens bedste pizzaer, - eller vælger du den mørke vej, hvor du samarbejder med det mindre fine selskab og bliver en kynisk og organiseret kriminel, der sikrer penge i kassen? - Det er op til dig!

DownloadPizza Tycoon (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.463

(Final)
Windows

2.45 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

MicroProse Software, Inc.
Detaljeret Information
1.463
(Final)
Kontakt os via email
2.45 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
MicroProse Software, Inc.
5 0 1
0

Afinstallering af Pizza Tycoon

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Pizza Tycoon fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Pizza Tycoon, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Pizza Tycoon være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.