Spil » Abandonware

Magayo Lotto download

Med Magayo Lotto kan du bogstavelig talt vinde i lotteriet. Download det gratis her og prøv det af.

Magayo Lotto er et program der beregner sandsynligheden for hvilke lottonumre/bolde der bliver udtrukket i den kommende trækning. Programmet kan generere tal for fire forskellige lotterispil: Powerball, Thunderball, Lotto og Toto.

Tallene beregnes på baggrund af tidligere udtrækninger, så det er blot en forventning af resultatet baseret på historiske data. Det er dog ifølge producenten af softwaren en meget fin beregning der ligger bag, så udfaldet ofte giver et positivt resultat.

Næsten uanset hvor i verden du bor kan du benytte Magayo Lotto til et af de fire tidligere nævnte lottospil.

Du vælger blot dit land og hvilken spiltype du vil have tal fra, så genererer programmet nogle tal til dig som du kan vælge at spille på din kommende lottokupon.

Du kan også vælge at få en analyse af hvilke tal du skal spille på. Den analyse viser dig de tal der med højst sandsynlighed vil fremkomme næste gang. Du bliver vist en del flere tal end de 6 du skal bruge, men til gengæld er de mindst sandsynlige tal valgt fra.

Derudover kan du vælge dine favoritnumre og se hvornår sandsynligheden er størst for at de bliver udtrukket.

Der er mange andre muligheder i spillet, men prøv dig frem og se hvad der virker bedst for dig. Der er ikke gevinstgaranti, men hvis du alligevel spiller ofte, kan du prøve det af. Det er jo et gratisprogram.

DownloadMagayo Lotto 4.0.3.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.050

4.0.3.2
Windows Vista, 7 & 8

3.6 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Mayago
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.050
4.0.3.2
Kontakt os via email
3.6 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Mayago
0 0 1
0

Afinstallering af Magayo Lotto

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Magayo Lotto fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Magayo Lotto, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Magayo Lotto være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.