Spil » Abandonware

Lemmings Revolution download

Du får her muligheden for at downloade Lemmings Revolution hvor du får lov at bevidne at efter mange hårde år er Lemmingernes folkevandring endelig slut.

De er endelig nået frem til deres nye hjem. Nogle bygger deres nye huse i skovene, nogle ved havet og andre i ørkenen. Men hvad Lemmingerne ikke ved er, at deres eventyr er blevet legendarisk, særligt blandt væslerne.

En mørk nat blev alle Lemminger fanget, og pakket i kasser mens væslerne overtager deres nye hjem. Det er nu din opgave at hjælpe de stakkes Lemminge med at slippe fri af deres fangeskab vha. deres varmluftsballoner, for igen at kunne overtage deres hjem.

DownloadLemmings Revolution 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

33.4 Mb

Trialware

18-02-2011
Kontakt os via email

Klik her

TalonSoft

Detaljeret Information
1.072
1.0
Kontakt os via email
33.4 Mb
Trialware
18-02-2011
Kontakt os via email
Klik her
TalonSoft
17-05-2017

3 0 2
0

Afinstallering af Lemmings Revolution

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Lemmings Revolution fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Lemmings Revolution, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Lemmings Revolution være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.