Spil » Abandonware

Heimdall download

Download et sjovt action/adventure spil med den Nordiske helt Heimdal

Dit mål er at føre Heimdal og hans krigere på komiske eventyr gennem Skandinavien, imens de forsøger at inddrive gudernes våben. Du skal nå det før den drilske gud Loke bringer Ragnarok til verden.

Spillet er præsenteret i en lys, tegneserieagtig stil med en masse sjove narrestreger. Ud over de traditionelle puslespil du skal igennem er højdepunktet i Heimdal tre sjove arkadeagtige minispil, som er spredt ud over hele spillet. De er faktisk temmelig fantasifulde.

Det første spil, for eksempel, foregår i en bar efter vores helt er blevet beruset. I en variation af knivkast, er det dit job at afskære barpigernes hestehaler ved at kaste økser (tilsyneladende er Heimdal meget beruset faktisk). Det andet og tredje spil er lige så fantasifulde, og der venter dig en behagelig overraskelse når du når dertil (hint: det involverer andre vikinger, svin og guld - drag dine egne konklusioner;)).

Den tegneserieagtige stil i Heimdal og det forsimplede, dog sjove gameplay gør spillet ideelt til adventure spil begyndere, eller nogen der er på udkig efter et "light" spil med et anstændigt plot, som ikke skal tage dagevis at afslutte.

Husk at bruge programmet DOSBox til at kunne spille dette spil korrekt. Du kan downloade det gratis her.

DownloadHeimdall 1992
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

919

1992


3 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Virgin Games, Inc.
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
919
1992
Kontakt os via email
3 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Virgin Games, Inc.
0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Heimdall

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Heimdall fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Heimdall, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Heimdall være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.