Spil » Abandonware

Harry Potter and the Chamber of Secrets download

Vil du være Harry Potter og finde Hemmelighedens kammer? Download en gratis demoudgave af Harry Potter og Hemmelighedens kammer og lev dig ind i eventyret.
Du har sikkert set filmen eller læst bogen. Nu kan du også komme til at spille spillet og selv være Harry Potter.

Nu kan du blive en troldmand som Harry Potter i et unikt PC eventyr med masser af magi, venskaber og farer.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er et spil til PC brugere baseret på den populære roman af samme navn.
Hvis du er en total Potterhead, kan du afprøve noget Harry Potter relateret på din pc, bare for at få dit fix.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er baseret på den anden bog i J.K. Rowlings' populære Harry Potter-serie om en ung dreng, der opdager, at han er en troldmand og besidder magiske kræfter. Det er op til dig at styre Harry gennem en række opgaver i Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer. Du kan gå rundt på Hogwarts skole for heksekunster og magi og udføre bestemte opgaver baseret på scener i bogen.

Du kan udforske rige miljøer fra det farverige Burrow til de mørke afkroge af Den Forbudte Skov. Lær en masse nye besværgelser som: Expeliarmus, Diffendo og Skurge. I spillet kan du forsøge at overvinde farlige fjender som Aragog og Basilisken.
Hvis du hellere vil dyrke lidt sport og flyve rundt på din Nimbus 2000 kost, så tag med til Quidditch turnering og vind kampene.
Der er mange forskellige figurer fra J.K. Rowlings verden, herunder Dobby, Lockhart, og Ginny Weasley.
Lær nye besværgelser, iværksæt nye opgaver, få nye venner, og udfordr nye modstandere som du konfronterer. Tør du stå ansigt til ansigt med du-ved-hvem igen?

Til sidst vil Harry stå ansigt til ansigt med sin ærkefjende Voldemort i den yngre inkarnation Tom Riddle i Hemmelighedernes Kammer. I mellemtiden vil Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer virkelig lade dig komme ind i den magiske verden af bogserien, samt at du vil lære Harrys trofaste venner Ron Weasley og Hermione Granger bedre at kende.

Desværre lever grafikken i Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er ikke rigtig op til det man kunne forvente sig, og karakterenes bevægelser kan undertiden synes en smule stive. Men det er en lille pris at betale for at komme til at se dine favorit persons eventyr spille ud lige foran dig på din PC skønt!

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer indeholder en masse af de elementer, der gjorde bogen, hvorfra det blev udviklet sådan et hit.

DownloadHarry Potter and the Chamber of Secrets and the Chamber of Secrets
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.061

and the Chamber of Secrets
Windows

25 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Electronic Arts
Detaljeret Information
1.061
and the Chamber of Secrets
Kontakt os via email
25 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Electronic Arts
5 0 3
0

Afinstallering af Harry Potter and the Chamber of Secrets

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Harry Potter and the Chamber of Secrets fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Harry Potter and the Chamber of Secrets, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Harry Potter and the Chamber of Secrets være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.