Spil » Abandonware

Gravitire 3D download

Gravitire 3D er et spil, hvor du er et flammende hjul, som skyder igennem verden imod andre hjul. Du kan downloade spillet gratis her på siden.

Gravitire 3D er en rigtig sjovt spil, som tidligere kun har været tilgængeligt på telefonen, men nu kan du også få det til computer for vi har nemlig testet spillet på vores Windows 7 computer.

Spillet er rigtig sjovt og simpelt at komme i gang med, da du kun skal vælge, hvilken type spil du vil spille – her har du valget i mellem multiplayer og singleplayer.

Vi tog selvfølgelig multiplayer, hvor vi blev mødt af nogle computer styrede hjul, som åbenbart har haft nok tid til at træne, da de rammer hver bakke perfekt. Det skal her siges at du får fart på ved at holde højre musetast nede når du kører ned af en bakke og giver slip når du kører op. Her behøvede computeren dog ikke nogen bakker, da de skød mod himlen med 300 km/t, hvor vi sneglede os frem i forhold til dem.

Spillet bliver dog rigtig godt når man lurer nogle af deres tricks og man selv får et flammende hjul, som flyver imod målstregen. Det er rigtig god underholdning, dog passer det lidt bedre til telefonen, hvor grafikken vil være rigtig flot med mange forskellige baner med forskelligt terræn og omgivelser. Altså er dette en af de spil du burde prøve bare for fornøjelsens skyld eller et godt grin når dine konkurrenter flyver afsted med ild i.

DownloadGravitire 3D 2.0.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.230

2.0.1
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

36.6 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Anuloid games
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.230
2.0.1
Kontakt os via email
36.6 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Anuloid games
0 0 1
0

Afinstallering af Gravitire 3D

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Gravitire 3D fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Gravitire 3D, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Gravitire 3D være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.