Spil » Abandonware

Deadhunt download

Download en gratis demoversion af zombiespillet Deadhunt lige her.

Er du til skydespil, og er du tosset med zombier og andre monstre, så er Deadhunt formentlig noget for dig. I Deadhunt skal du nemlig skyde monstre, og helst så mange af dem som muligt.

Deadhunt er et førstepersons arkade skydespil, der blev udgivet af REL Games tilbage i 2005. Spillet er et singleplayerspil, der går under genren action. Deadhunt er et 3D-spil, der kan spilles på PC.

Hvad man skal i Deadhunt

Historien i Deadhunt er, at tusindvis af forskellige monstre har omringet den sidste gruppe af mennesker på jorden. Man spiller menneskehedens sidste kriger, der beslutsomt våger sig ud på slagmarken for at kæmpe mod fjenden. Det sidste slag i den sidste kamp på jorden skal slås. Kæmp for menneskeheden, og slå så mange monstre ihjel som muligt. Overlev så længe som muligt, og gør menneskeheden stolt.

I Deadhunt styrer man således en karakter. Denne karakter udvikler sig i spillet i takt med, at du skyder monstre. Du får bonusser for at skyde monstre, og jo flere du skyder, jo mere udvikler din karakter sig.

Det er således et af de spil, hvor man altid lige kan spille lidt mere og så lidt mere igen, for man kan altid lige skyde lidt flere monstre og så udvikle sin karakter lidt mere.

Spillet handler altså om, at man skal blive ved med at skyde monstre så længe som overhovedet muligt. Man kæmper ikke mod ét monster ad gangen, nej der kommer horder af monstre mod én. Horder, som man skal få stoppet ved at skyde dem. Jo hurtigere man skyder, og jo bedre man rammer, jo længere kan man blive ved. I spillet står man på en form for stor plads, hvor man kan bevæge sig rundt, og så kommer zombierne eller andre uhyggeligheder mod en, og så gælder det ellers bare om at være hurtig på aftrækkeren.

Funktioner i Deadhunt

Følgende er en liste over nogle af de funktioner, som man får i Deadhunt:

 • Der er flere episoder med flere forskellige missioner
 • Der er fire forskellige sværhedsgrader
 • Der er forskellige bonusser
 • Der er forskellige våben herunder granater
 • Der er forskellige monstre
 • Der er forskellige variationer af monsterrustninger
 • Der er flere forskellige originale soundtracks

Derudover er der to forskellige modes i Deadhunt: ”Survival” og ”Greed”:

 • I ”Survival” mode skal du forsøge at få så mange point som muligt. Det gør du ved at dræbe monstre og ved at indsamle genstande.
 • Når man spiller i ”Greed” mode, bliver ens score nulstillet, hvis ens karakter dør. Derfor handler det om at give den gas og så stoppe spillet, lige før det ikke er muligt at holde sig i live længere.

Hvis du gerne vil læse noget mere om, hvad Deadhunt indeholder, så kan du gøre det her.

Hvorfor Deadhunt er et godt spil

Med Deadhunt får du et skydespil, hvor man har taget de bedste funktioner fra både førstepersons action spil og fra arkadespil og sammensat det til et spil: nemlig Deadhunt. Det har dog ikke gjort spillet gammeldags og udateret, for samtidig har skaberne haft nogle nye, gode ideer, som de har lagt ind i spillet, der derfor bliver et godt miks af det hele.

Hvis du, før Deadhunt udkom, har spillet andre lignende spil, vil Deadhunt nok minde dig om dem, så det bliver lidt nostalgisk at spille. Deadhunt var en af de første zombiegenre skydespil i 3D, og 3D grafikken har gjort at Deadhunt har holdt sig godt gennem årene.

Når man spiller Deadhunt pumper adrenalinen konstant; der er bare gang i den, og man skal være klar hele tiden. Hvis man elsker spænding og chok, så er Deadhunt ikke et dumt spil at prøve.

Herudover skal de gode visuelle effekter selvfølgelig også nævnes. De trækker én ind i en uhyggelig verden fuld af død og ulykke, der bare fortsætter og fortsætter, så længe du kan holde dig i live. Uhyggeligt er det bestemt – så tør du være med?

Der er mange gode ting ved spillet Deadhunt, men pas på, for med alle sine gode kvaliteter er spillet bestemt vanedannende, og man kan nemt blive hooked og have svært ved at stoppe med at skyde monstre.

Hvilke systemkrav der er, for at man kan spille Deadhunt

Følgende er de systemkrav, ens enhed skal opfylde, for at man kan komme til at skyde monstre i Deadhunt:

 • Processor: Pentium III 800 MHz processer eller en, der er bedre end det
 • Hukommelse: 256 MB RAM
 • Grafik: DirectX-compatible video card with 32MB video memory
 • Diskplads: 60 MB tilgængelig plads

Alternativer til Deadhunt

Hvis du nogensinde får nok af at spille Deadhunt, og du derfor får brug for et nyt spil, så kan du klikke her. På linket finder du nemlig en lang liste af andre gode spil, som kan underholde dig i timevis.

Mere specifikt er her nogle forslag:

 • Hvis du er til andre uhyggelige spil, kan du for eksempel gratis downloade Slender. Slender er et møguhyggeligt spil, som rigtig kan få dine hår i nakken til at rejse sig.
 • Hvis du er mere til at blive i en verden, hvor man skyder monstre, så kan du prøve Doom 95. I Doom 95 skal man nemlig også forsvare menneskeheden mod forskellige monstre, ligesom man skal i Deadhunt

Konklusion

Hvis du er glad for actionspil, hvor man skal skyde diverse monstre, så bør du helt sikkert prøve Deadhunt.

Deadhunt er et godt spil, der får adrenalinen i gang i kroppen. Har du brug for at komme ud med nogle aggressioner, kan det bestemt klares med Deadhunt, for der er bare gang i den i det spil.

Spillet indeholder en masse forskellige features, og det vil føre dig tilbage til de gamle spil i samme genre samtidig med, at spillet er en ny og forbedret udgave i 3D. Desuden har spillet generelt fået gode anmeldelser.

Så hvis du mangler noget at lave i aften, kunne det være, du skulle bruge tiden sammen med en hulens masse monstre og våben.

DownloadDeadhunt 1.1.3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

14.316

1.1.3

contact@relsw.com
Windows

10 Mb

Demo

15-04-2005
Kontakt os via email

Klik her

REL Games

Detaljeret Information
14.316
1.1.3
Kontakt os via email
10 Mb
Demo
contact@relsw.com
15-04-2005
Kontakt os via email
Klik her
REL Games
13-08-2019

4 0 28
0

Afinstallering af Deadhunt

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Deadhunt fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Deadhunt, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Deadhunt være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.