Spil » Abandonware

Cobra Mission download

Cobra Mission: Panic in Cobra City er et gammelt, men populært spil af typen japansk animé RPG. Download det gratis her.

Spillet Cobra Mission finder sted i byen, Cobra City. Byen er ved at blive løbet over ende af gangstere, og det er her du kommer ind i billedet. Det er nu din opgave som privatdetektiv at finde ud af, hvad der foregår. Med andre ord, skal du som detektiven JR Knight, sætte en stopper for de onde gangstere.

Men spillet byder desuden på flere udfordringer og fristelser undervejs, her vil du blandt andet blive forsøgt forført af attraktive kvinder og flere andre underholdende oplevelser vil hænde på din vej.

Spillestilen er baseret på tur efter tur og foregår ved at man vælger fra en lille menu af valgmuligheder hvad der skal ske.

DownloadCobra Mission
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.2346 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

MegaTech
Detaljeret Information
1.234
Kontakt os via email
6 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
MegaTech
4 0 4
0

Afinstallering af Cobra Mission

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Cobra Mission fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Cobra Mission , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Cobra Mission være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.