Spil » Abandonware

Battle.net download

Gratis platform til alle dine favorit spil downloades her.

Blizzard Entertainment har udgivet deres egen socialplatform til deres spillere. Denne socialplatform går under navnet Battle.net. På Battle.net har du altid dine Blizzard Entertainment spil klar og altid med de nyeste opdateringer. Der er selvfølgelig også diverse sociale funktioner, som tilføjelse af venner, hvorefter I kan chatte så meget I har lyst. I kan også se hvilke spil hinanden spiller, og på den måde altid spille sammen.

Battle.net har også en sektion med de mest relevante nyheder. Alle nyhederne er selvfølelig ofte Blizzard Entertainment relateret. Det er nyheder som kommende turneringer, og hvad de nyeste opdateringer til de forskellige spil indeholder. Der er også en indbygget butik, hvor du kan købe alt det grej som du har lyst til. Størstedelen af sortimentet er grej til diverse spil.

Battle.net er det perfekte mødested, så længe at de spiller nogle af de udvalgte spil selvfølgelig.

Download og få gratis spil med

Battle.net er ikke ligesom Steam i den forstand, at Battle.net ikke har et kæmpe sortiment af spil. Det er primært kun spil, som er udviklet af Blizzard Entertainment, som du kan downloade på Battle.net. Hvis du downloader Battle.net og oprettet/logger ind med din konto, så er der en del prisvindende spil, som er gratis at downloade. Disse spil er bl.a.

Hearthstone – det prisvindende konkurrenceprægede kortspil. Et veludviklet spil med timevis af underholdning.

Heroes of the StormBlizzard Entertainments egen MOBA-spil. Valg din karakter og kast dig i kampens hede på slagmarken mod andre spillere, og sammen med vennerne.

De fleste af Blizzard Entertainments spil har også en prøveperiode tilgængelig.

World of Warcraft – en verden fyldt af monstre, magi og konflikter kan gratis downloades og spilles til og med level 20.

Alle kan være med

Battle.net er nødvendigt for at kunne spille de fleste Blizzard Entertainment spil. Men heldigvis, så virker Battle.net slet ikke som en byrde at have installeret. De forskellige funktioner er aldeles brugervenlige, samt brugbare at have på sin computer. Når du har oprettet en konto, skal du vælge et brugernavn. Dit brugernavn er den letteste måde for dine venner at finde dig på. Brugernavn benyttes til at tilføje hinanden som venner.

Efter at i har tilføjet hinanden så dukker i op i hinandens venneliste. På vennelisten kan i se hvilket spil, som hinanden spiller, dertil kan i selvfølgelig skrive sammen, og eventuelt aftale at spille sammen. Som noget nyt, så er det også blevet muligt at ringe hinanden op, og kommunikere med stemme fremfor at skrive.

Hold dit opdateret

Nyhedsafsnittet i Battle.net klienten sørger for at du får de seneste, og mest relevante nyheder for dig. Eksempelvis får du brugbare informationer om de forskellige patches til de forskellige spil. På den måde er du sikker på, at du bliver holdt opdateret, og kan følge med i spilændringer – uanset om det er design eller balancerelateret.

Nyhederne er som regel kun relevante indenfor Blizzard Entertainment og derfor skal du altså ikke forvente at få nyheder omkring andre spil end Blizzard Entertainments egne. Hvilket vel i bund og grund er ganske forståeligt.

Indstillinger

Indstillingssektionen er en af de mest brugbare funktioner, som Battle.net har at tilbyde, og der en del at tage fat i – men vi vælger at gennemgå vores to favoritter.

Streaming – streaming af computerspil har aldrig været mere populært. Med Battle.net kan du streame direkte fra din klient til alle dine venner, kollegaer eller familiemedlemmer. Opsætningen er simpel, og det kræver ikke den største teknologiske viden. Der bedes dog opmærksomhed på, at streaming er forholdsvis krævende for din CPU og din internetforbindelse. Så hvis du oplever forringet spiloplevelse, så kan det sagtens skyldes at du streamer dit gameplay.

Det er muligt at tilslutte både mikrofon og headset til din stream. Det kan også lade sig gøre at oprette forbindelse til din Facebookprofil, så din livestream bliver sendt direkte til vennerne.

Spilindstillinger – i spilindstillingerne er det muligt at opsætte dit spils indstillinger uden at åbne spillet først. Indstillinger som sprogvalg og nulstille spilindstillinger – hvis nu at du er kommet til at lave en fejl, og ikke kan åbne spillet. Det er ikke muligt at ændre grafikindstillinger uden at åbne de enkelte spil.

Det er alle dine installerede spil, som automatisk ligger under dine spilindstillinger.

Lignende software

Selvom at Battle.net er forholdsvis unikt, så er der alligevel software, som har lidt af de samme funktioner. Det skal dog siges, at i og med at alle Blizzard Entertainment spil er tilknyttet Battle.net, så giver det selvfølgelig Battle.net en vis fordel, da du ikke kan få spillene med i andre klienter. Ulempen er dog også, at du er begrænset til udelukkende Blizzard Entertainment spil.

Steam –  er en nødvendighed hvis man spiller computer. Steam er i bund og grund en kæmpe online butik med næsten alle spiludgivelser tilgængelig. Steam er desuden som regel den billigste løsning, og derfor ofte benyttet af spillere. Ligesom Battle.net, så har Steam også funktioner som tilføjelse af venner, hvor i kan chatte og skrive sammen.

Discord – er den supplerede software. Discord tilbyder nemlig ikke spil, men er det foretrukne kommunikationsværktøj af alle computerspillere. Discord er lynende hurtig, gratis og uhyrlig brugervenlig. Selvom at Battle.net og Steam har kommunikationsværktøjer installeret, så er Discord stadig den foretrukne da den garanterer knivskarp lydkvalitet.

Konklusion

Der er ingen tvivl om at Blizzard Entertainment har udviklet deres applikation, som et samlested for alle deres spillere. Hvis du ligesom os elsker Blizzard Entertainment spil, så er Battle.net helt sikkert værd at have. Med det sagt, så er du også begrænset til Blizzard Entertainments egne spil. De er dog begyndt at udvide deres sortiment i form af Activision spil, men platformen er stadig stærkt domineret af Blizzard Entertainment spil. Det er op til den enkelte om dette er en ulempe eller en fordel.

Vi elsker selv Blizzard Entertainment spil, og for os er det ingen ulempe at de har deres eget hyggehøjne på vores skrivebord. Hvis du elsker gode spil med fantasi, så er Battle.net en nødvendighed for din computer.    

DownloadBattle.net 1.60
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.131

1.60
Windows, Mac OS, Linux

3.08 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Blizzard Entertainment
Detaljeret Information
1.131
1.60
Kontakt os via email
3.08 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Blizzard Entertainment
5 0 2
0

Afinstallering af Battle.net

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Battle.net fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Battle.net, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Battle.net være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.