Spil » Abandonware

1869 download

Download spillet 1869 gratis her og lev dig ind i det økonomiske system i det imperialistiske 19. århundrede.

1869 er et simulationsspil der foregår i det nittende århundrede og er baseret på det økonomiske system i imperialismen. Her må du importere naturlige ressourcer fra kolonierne for af få dem forarbejdet i de industrialiserede lande. De varer, der produceres på denne måde sælges da tilbage til kolonierne, bare med en høj fortjeneste.

Spillet 1869 er baseret på historiske fakta, og undervejs i hele spillet bliver du påvirket af politiske eller sociale begivenheder, som rent faktisk foregik i  det 19. århundrede.

Spillerens opgave er at tjene så mange penge som muligt. Dette gøres ved at handle med forskellige varer. Hver varetype her deres fordele og ulemper, og endvidere er det ikke ligegyldigt hvem varen sælges til.  

Download1869
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.517

Windows

1.1 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Max Design GesMBH
Detaljeret Information
1.517
Kontakt os via email
1.1 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Max Design GesMBH
5 0 1
100 kr
0

Afinstallering af 1869

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 1869 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 1869, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 1869 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.