Spil » Strategi

Zoo Tycoon download

Har du altid ønsket dig at blive dyrepasser? Så kan du prøve det her. Download en gratis prøve af Zoo Tycoon 2 her.

Zoo Tycoon 2 er efterfølgeren til det vildt populære, prisvindende Zoo Tycoon. Det giver dig en fantastisk oplevelse som dyrepasser! Fordyb dig i en 3D verden, som du selv opbygger fra bunden af med masser af spændende zoologiske haver og fantastiske dyr. Gå en tur gennem din zoo i first-person view, som en gæst, eller få hænderne ned i skidtet når du drager omsorg for dine dyr i dyrepassertilstanden. Tag billeder og del dem med dine venner. Zoo Tycoon 2 er let at spille og du kan nemt lære at styre alle funktionerne. Det er et spil for dyrepasserne i alle aldre.

Kom tæt på dine foretrukne utroligt detaljerede dyr, herunder giraffer, tigre, isbjørne, krokodiller og elefanter. Der er mere end 100 forskellige dyr at vælge imellem. Alle dyrene er delt op i kategorier efter hvilken type landskab de er vant til at færdes i. Byg dine egne indhegninger til dyrene og skab din zoo lige som du vil. Du kan hurtigt oprette bjerge, dale og vandfald for at lave de flotteste omgivelser til dyrene, som også de besøgende vil sætte pris på. Du kan opret en enestående zoo med et stort udvalg af madboder, toiletter, borde, bænke, springvand, dyrestatuer, madboder, gavebutikker, og dekorative buer for at behage dine gæster. Spillet handler dog ikke kun om at lave en flot zoo, men også at kunne tjene penge på den.

I Zoo Tycoon er et af målene netop at sørge for at holde gæsterne glade. Dette kan gøres på et utal af måder, og det kan være meget vanskeligt at gøre. Den nemmeste måde at behage gæster på er ved at opfylde deres behov. Gæsterne har alle fem behov, der skal være opfyldt: Det første behov er lykke, som simpelthen er et mål for, hvor glad en gæst er. Dette kan ændres ved blot at møde de andre behov for gæsterne. Det andet behov er sult. Når en gæst bliver sulten, vil de gå ud for at få mad fra en kiosk eller madbod. Hvis en gæst ikke kan få stillet sin sult, så vil deres lykke falde. Hvis der er mange gæster der bliver meget sultne, så vises en meddelelse øverst på skærmen med røde bogstaver, der siger, "Gæsterne kan ikke finde nogen steder at købe mad." Det tredje behov er tørst, der opfyldes på en måde, der er meget lig med sulten. Men her skal du bare sørge for at der er drikke stande nok. Ligesom med sulten, så vises den røde tekst, hvis gæsterne bliver for tørstige. Det fjerde behov er et toilet. Gæsterne vil altid bruge det offentlige toilet, når de er i den zoologiske have i længere tid ad gangen. Der er fire typer af toiletter i Zoo Tycoon. Den ene er et lille toilet, som kun har plads til omkring fire mennesker, og er tilgængelig i starten af ??spillet. Senere får du adgang til at placere et større toilet, som har plads til omkring ti mennesker ad gangen. Det femte og sidste behov for gæsterne er deres energi niveau. Gæsternes energiniveau vil langsomt gå ned, efterhånden som de går rundt i zoo. En gæsts energiniveau kan gå op igen, hvis de kan sidde ned et eller andet sted og hvile sig. Det kan være ved en bænk eller ved et picnic bord. Hvis du placerer en restaurant kan du hjælpe gæsterne med alle deres behov, med undtagelse af lykke.

Download spillet og få mange timer til at gå med at lave den flotteste zoo du nogensinde har set.

DownloadZoo Tycoon 2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.262

2
Windows

250 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Microsoft
Detaljeret Information
1.262
2
Kontakt os via email
250 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Microsoft
4 0 3
100 kr
0

Afinstallering af Zoo Tycoon

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Zoo Tycoon fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Zoo Tycoon, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Zoo Tycoon være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.