Spil » Strategi

Interstellar Trader 2 download

Download her Interstellar Trader 2 der er efterfølgeren til det populære strategi spil, hvor du bliver præsident for et ydre rums handelsselskab.

Her bliver du således introduceret for et gennemført økonomisk system med stadigt skiftende udbud og efterspørgsel, hvor du hele tiden vil blive mødt af nye og udfordrende efterspørgsler fra de forskellige planeters beboere.

Spillet byder på mere end 250 forskellige emner der skal behandles og du vil finde udfordringer på 10 forskellige planeter, der hver med deres sjældenheder og specialiteter sikrer at to spil aldrig er ens.

DownloadInterstellar Trader 2 1.3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.452

1.3

der29@mindinfo.com


7 Mb

Demo

21-06-2004
Kontakt os via email

Klik her

Stormcloud Creations

Detaljeret Information
1.452
1.3
Kontakt os via email
7 Mb
Demo
der29@mindinfo.com
21-06-2004
Kontakt os via email
Klik her
Stormcloud Creations
02-05-2014

4 0 4
0

Afinstallering af Interstellar Trader 2

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Interstellar Trader 2 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Interstellar Trader 2, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Interstellar Trader 2 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.