Spil » Strategi

Bonaparte download

Download her Bonaparte, hvor du bliver taget med tilbage i tiden til 1789, hvor du får lov til at komme ind i indledningsfasen af den franske revolution.

Nu får du nemlig en unik chance for at træde i Napoleons sko. Vælg en ud af 5 nationer (Frankrig, Preussen, Østrig , Rusland eller Storbritannien ) og led dem gennem de følgende 70 år med revolutionen og tiden efter. Og få mulighed for at gennemleve velkendte kampscener.

Spillet kan spilles af 1 til 5 spillere fra én computer.

Du får mulighed for at føre krig både på vandet og på landjorden. Her kan du lede krig med op til 4 forskellige hære og 2 marine enheder - forrest i kampen for 40 forskellige regioner.

Her må du således tage klima, befolkningernes rigdom og regionernes befolkningstype i betragtning. Alt sammen med det formål at bekæmpe din fjende både i krig og så du senere kan bygge samfundet op igen, med alle dets udfordringer, ved diplomati, økonomi og meget meget mere.

DownloadBonaparte 1.4.6
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.299

1.4.6

info@bonaparte-game.com
Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, Windows2000, WinXP

12.9 Mb

Shareware

18-11-2004
Kontakt os via email

Klik her

netmin e.K.

Detaljeret Information
1.299
1.4.6
Kontakt os via email
12.9 Mb
Shareware
info@bonaparte-game.com
18-11-2004
Kontakt os via email
Klik her
netmin e.K.
25-03-2014

5 0 2
0

Afinstallering af Bonaparte

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bonaparte fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bonaparte, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bonaparte være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.