Spil » Strategi

Blue Madonna: A Carol Reed Mystery download

Blue Madonna: A Carol Reed Mystery tager dig med på opdagelse, når du i rollen som Carol skal løse et 600 år gammelt mysterium.

Det ser ud som om at Kunstneren Christina Falk har begået selvmord. Men aftenen før ringede hun til dig i dit detektivbureau fordi hun havde en opgave til dig. Derfor virker det meget mystisk hvis hun har begået selvmord? Var det overhovedet Christina der ringede?

Selvom at du ikke har mange spor at gå efter, føler du dig alligevel nødsaget til at efterforske den sag hun ønskede. Men hurtigt bliver du hvirvlet ind i en sag af dimensioner. Du bliver nemlig ført til et gammelt mysterium der har ventet på at blive løst i 600 år.

DownloadBlue Madonna: A Carol Reed Mystery 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

959

1.0
Windows

96 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

I Sioux Game Productions B.V. / Youdagames
Detaljeret Information
959
1.0
Kontakt os via email
96 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
I Sioux Game Productions B.V. / Youdagames
5 0 1
0

Afinstallering af Blue Madonna: A Carol Reed Mystery

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Blue Madonna: A Carol Reed Mystery fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Blue Madonna: A Carol Reed Mystery, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Blue Madonna: A Carol Reed Mystery være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.