Spil » Strategi

Atomic Cannon download

Download Atomic Cannon, hvor du finder dig selv i den ultimative artilleri duel med 85 masseødelæggelsesvåben til din rådighed.

Spillet er ganske enkelt. Du repræsenterer en stormagt der skal bekæmpe fjender, for at beholde din status. Til din hjælp har du heldigvis et utal af våben og soldater.

Atomic Cannon har to typer af spil; herunder et punkt baseret runde tilstand, og en death match mode, hvor du må kæmpe til det sidste.

Begge spiltyper byder på imponerende slagmarker med forskellige realistiske udfordringer. Hvad vil du f.eks. gøre hvis du under en ildkamp mod fjenden bliver overrasket af en snestorm? Eller et andet overraskende vejrfænomen? Eller hvad hvis du bliver bekriget i et bjergområde? Ellre i en ørken?

Endvidere vil du blive overrasket af udvalget af de våben der er til din rådighed. Nogle våben har radioaktive effekter, der skader dine modstandere over tid. Andre våben skaber landmasser du kan bruge til din taktiske fordel, ved at gemme dig bag som dække.

Dit arsenal er udstyret med mange typer af våben, herunder pistoler, bomber, missiler, raketter og atomvåben.

DownloadAtomic Cannon 3.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

2.251

3.0

psupport@isotope244.com
Spil

4.6 Mb

Shareware

21-06-2004
Kontakt os via email

Klik her

Isotope 244 Computer Games

Detaljeret Information
2.251
3.0
Kontakt os via email
4.6 Mb
Shareware
psupport@isotope244.com
21-06-2004
Kontakt os via email
Klik her
Isotope 244 Computer Games
25-03-2014

4 0 3
0

Afinstallering af Atomic Cannon

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Atomic Cannon fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Atomic Cannon, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Atomic Cannon være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.