Spil » Strategi

Age Of Robots download

Her kan du downloade Age Of Robots hvor du finder dig selv i en foruroligende verden, hvor maskiner har fået magten.

Det hele startede da computer virussen Big Crunch fik overtaget. Big Crunch repræsenterer således en kunstig intelligens der gør brug af flere computere via internettet.

Hvad virussen gør er, at fange forskellige elektroniske enheder, der har kontrol over robotteknologi hardware såsom bilfabrikker, rumfart forskningslaboratorier og operationsstuer i højteknologiske sygehuse.

Med al den viden kan det kun gå galt. Således er Big Crunch begyndt at bygge en hær af robotter med brug af de enheder der er under dens dominans.

Regeringen insisterer på en plan om at angribe med atomvåben men ( Cybertronic System Committee Information ) CISCO ved, at den eneste måde, at ødelægge hæren Big Crunch har opbygget er ved, at opbygge falske robotter der forvirrer fjenden.

Derfor skal CISCO nu forsøge at skabe denne robot, der skal redde verden fra dens undergang! Og du bliver nødt til at hjælpe dem inden det er for sent!

DownloadAge Of Robots 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

901

1.0

sales@dragonom.com
Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000

2.8 Mb

Shareware

05-03-2005
Kontakt os via email

Klik her

Dragonom Game Studio

Detaljeret Information
901
1.0
Kontakt os via email
2.8 Mb
Shareware
sales@dragonom.com
05-03-2005
Kontakt os via email
Klik her
Dragonom Game Studio
25-03-2014

5 0 2
0

Afinstallering af Age Of Robots

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Age Of Robots fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Age Of Robots, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Age Of Robots være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.