Spil » Strategi

Age of Empires 4 download

Download Age of Empires 4 - sæt dit præg på verdenshistorien

Age of Empires spil-serien er en populær række af RTS spil (real time strategy game), som udkom for første gang i 1997 som ‘Age of Empires’. Efterfølgende er der udkommet tre udvidelser, så Age of Empires IV bliver den femte installation i serien. 

Det nyeste spil som blev udgivet i serien var Age of Empires som fokuserede på den europæiske kolonisering af Den Nye Verden - spillet udkom i 2005. Med andre ord er det mere end 15 år siden, at folk har kunne opleve en ny installation fra dette højtelskede spilunivers. 

Den fjerde efterfølger i en række af succesfulde krigsspil

Age of Empires 4 har en hel del at leve op til, da serien har været et af de højst-sælgende RTS spil nogensinde, i sin stortid. Dette kan også bemærkes på deres forummer, hvor folk som har testet beta-versionen (og andre) udtrykker de ting, de føler spillet mangler eller kan gøre bedre. Efter så mange år, bør det ikke være muligt for spillet at ramme ved siden af. 

Og med en RTS legende som Adam Isgreen i fronten og når det er udviklet af Microsoft Studios og Relic Entertainment, skulle man næsten ikke kunne tro at noget kunne gå galt. Alligevel virker det som om, at spillet på nogle områder næsten er en downgrade i forhold til Age of Empires 3

Vælg hvilken historisk gruppering, du ønsker at spille som

Engelsk civilisation

Englænderne starter i Age of Empires 4 i den angelsaksiske periode, som derefter udvikler sig gennem anglo-normannisk, engelsk gotisk og Tudor perioden. Igennem disse historiske udviklinger får Englænderne lov til at spænde med deres defensive og offensive muskler med deres slotte og bueskyttere. 

Mongoliet 

Mongolerne er et folk, som bruger mindre tid på at opbygge forsvarsmekanismer og i stedet er i stand til at gøre enorm skade, mens de bevæger sig rundt i verden. Deres mobilitet er en af deres største styrker; det nomadiske folk er desuden bistre kæmpere og har stor kontrol over kavaleri. Derudover ledes krigerne på heste af den mægtige Khan; en bueskytte på ryggen af en hest, som støtter sine følgere i kamp. 

Det Hellige Romerske Imperium

Det romerske imperium er en gruppe af religiøse tilhængere, som derfor får specielle enheder med direkte spirituel forbindelse. Prælaten er en support enhed, som kan heale og inspirere sine kamp brødre og -søstre. Prælaten giver dem også en fordel rent økonomisk, da de er med til at øge landsbyboernes produktion. 

Abbaside-kalifatet

Abbaside civilisationen giver et indblik i Islams højdepunkt i denne arabisk-talende civilisation. Kalifatet giver dig mulighed for at indstille en imam, som inspirerer folkene omkring sig. Derudover bruger kalifatet kameler til at transportere deres folk rundt på, og sågar i kamp. Som tiden går, bliver arkitekturen mere typisk fra et moderne perspektiv, med de smukke minareter og kupler som pryder mange af bygningerne. 

Det Kinesiske Dynasti

Dette dynasti skiller sig særligt ud i deres konstruktioner og kampstil. Kineserne er nemlig de første til at udvikle krudt. Kineserne dominerer med deres ingeniørarbejde i Age of Empires 4, ligesom de gjorde i meget af den virkelige historie. Som leder af det Kinesiske Dynasti får du mulighed for at starte spillet med flere landsbyfolk end andre spillere, hvilket kan give dig et forspring i din økonomi og produktion. 

Franskmændene

Franskmændene udvikler sig fra et lille folk, som starter ud med at bygge deres økonomi op fra bygninger såsom guldminen og møllen, til det feudale kongerige, med dets kongelige garde. I næste tidsudvikling får du det Kongelige Institut og til sidst muligheden for at opgradere din hær med nye kamparter. De franske royale riddere og mobile kanoner er nogle af denne civilisations ikoniske enheder. 

Rus folket

Dette er et folk baseret på dygtige jægere; og derfor skal spillere med dette folk også påtage sig dusør missioner, som går ud på, at du skal dræbe bestemte dyr på kortet. Dermed får du mere mad og bedre høste. Dette folk gør især brug af deres specielle krigermunke, som rider på heste og er i stand til at hjælpe deres folk i kamp.  

Delhi-sultanate

Hvis du vælger at spille som Delhi-sultanatet, står du i spidsen for datidens teknologiske innovation. De fokuserer på at forsvare dem selv og deres viden og bruger deres tid inden for basen på at undersøge nye teknologiske vidundere. Derfor har folket også deres specielle enhed, som de kalder videnskabsmanden. Og hvis du er på udkig efter noget mere krigs-tungt, så kan du altid hoppe op på en af krigs elefanterne og lede dem ind i kampens hede. 

Færre civlisationer at vælge i mellem er et bevidst valg

Otte civilisationer er ikke en stor mængde at vælge imellem, hvis man kigger på andre historiske krigsspil i fugleperspektiv, som Cid Meiers Civilisation 6, som udkom med 19 forskellige civilisationer, og denne liste blev udvidet til 50 med de efterfølgende DLC pakker. 

Men Age of Empires er gået en anden vej og dette virker til at være bevidst; ved at have færre civilisationer at vælge imellem, betyder det også, at der er mulighed for at få disse folkefærd til at virke mere autentiske og enestående, uden for mange overlap i hvad de kan / er gode til. 

Du kan give dig i kast med Cid Meiers første spil, Civilisation, som er så gammelt, at det er blevet en abandonware software. 

Konklusion

Age of Empires 4 ser ud til at blive et lovende spil, som dog har store forventninger bag sig, grundet hvor lang tid det har taget før spillet udkom. Dette kan ende med at få fatale konsekvenser, hvis spillet ikke lever op til folks forventninger. 

Generelt er spillet godt og velbalanceret, til gengæld kan spillet godt virke begrænsende, når man kommer fra spil som Civilisation 5 og 6, eller Humankind.

Spillet kan også findes på Microsoft Store efter 28. Oktober.

DownloadAge of Empires 4 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

50.000 Mb

Full game (betalt)

28-10-2021
Kontakt os via email

Klik her

Xbox Game Studios

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
153
1.0
Kontakt os via email
50.000 Mb
Full game (betalt)
28-10-2021
Kontakt os via email
Klik her
Xbox Game Studios
29-10-2021

0 0 1
0

Afinstallering af Age of Empires 4

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Age of Empires 4 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Age of Empires 4, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Age of Empires 4 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.