Spil » Sport

X-Moto (Dansk) download

X-Moto til Windows er et gratis 2D motocross-spil, som ligner Elasto Mania. Du kan også downloade en version til Mac her.

Hvis du nogensinde har spillet det klassiske spil Elasto Mania, som var meget populært for en del år siden, så er du nok også interesseret i at vide, at man faktisk kan downloade X-Moto, en open-source klon. Vi har testet version 0.5.10 på en Mac med OS X Mavericks. Spillet er tilgængelig til flere styresystemer på udviklerens hjemmeside. 

X-Moto, som kombinerer elementer fra både racer- og platform-spil, er næsten helt identisk med Elasto Mania. Målet er er at styre sin cykel gennem de forskellige baner, mens man samler bær og blomster. Det er svært at mestre cyklens fysik, men det gør det samtidigt underholdende.

Alt i alt, så er X-Moto en fin klone af et fantastisk spil, men vi anbefaler også vores brugere at kigge på det originale Elasto Mania.

DownloadX-Moto (Dansk) 0.5.11
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.309

0.5.11
Mac

42.5 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

X-Moto
Detaljeret Information
1.309
0.5.11
Kontakt os via email
42.5 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
X-Moto
5 0 3
0

Afinstallering af X-Moto (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere X-Moto (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find X-Moto (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle X-Moto (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.