Spil » Sport

VDrift download

VDrift er et racerspil, som kan downloades gratis. Det kan også fås til Mac her.

VDrift er et gratis og open-source racerspil, som du kan downloade her på Download.dk til Windows og Mac. Det findes også i adskillige andre versioner, såsom Linux, på udviklerens hjemmeside. 

Vi var ikke imponerede, da vi testede VDrift på en PC med Windows 7 64-bit. Grafikken er ikke særligt god, og selvom det er en gammel maskine, syntes spillet at hakke unødvendigt meget. Det er både muligt at vælge Practice Game og Single Race i menuen, men der er ingen muligheder for at køre multiplayer, og de computerstyrerede biler virker i ikke særligt intelligente. 

Måske vil du elske VDrift mere end os, men når det kommer til gratis racerspil, kan man aldrig gå galt i byen med TrackMania.

DownloadVDrift 2019
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.448

2019
Windows

533.5 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

VDrift
Detaljeret Information
1.448
2019
Kontakt os via email
533.5 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
VDrift
3 0 3
100 kr
0

Afinstallering af VDrift

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VDrift fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VDrift, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VDrift være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.