Spil » Sport

Universal Boxing Manager (MAC) download

Her kan du downloade Universal Boxing Manager til Mac, der er et underholdende boksnings simulationsspil, hvor du får rollen som en travl manager.

Du får således her mulighed for at lede op til 6 forskellige boksere, hver med forskellige statistikker og færdigheder i 17 vægtklasser.

Opspor og ansæt nye talenter fra en enorm database af over 1000 unikke boksere. Arranger kampe, køb nye undervisningsmidler, lej bedre medicinsk personale og se boksere kæmpe for kampe i ringen for at nå toppen.

Du kan tilpasse din manager for hvert spil efter alder, nationalitet og forskellige færdigheder, der sikrer at spillet aldrig er det samme!

DownloadUniversal Boxing Manager (MAC) 1.3.8
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.011

1.3.8

info@studior4.com
Mac OS X

9.2 Mb

Shareware

10-09-2004
Kontakt os via email

Klik her

Winter Wolves

Detaljeret Information
1.011
1.3.8
Kontakt os via email
9.2 Mb
Shareware
info@studior4.com
10-09-2004
Kontakt os via email
Klik her
Winter Wolves
24-03-2014

5 0 3
0

Afinstallering af Universal Boxing Manager (MAC)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Universal Boxing Manager (MAC) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Universal Boxing Manager (MAC), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Universal Boxing Manager (MAC) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.