Spil » Sport

Tux Football download

Tux Football er et gratis 2D fodboldspil, som du kan downloade gratis.

Er du en stor fan af at spille fodbold og se det i fjernsynet? I så fald vil du måske være interesseret i Tux Football til Windows, som kan downloades her på siden. Linux-brugere kan også glæde sig over, at de ligeledes kan downloade spillet til deres operativsystem inde på udviklerens Sourceforge-side.

Tux Football indeholder flot 2D-grafik, som minder om gamle spilkonsoller, men desværre synes vi, at spiloplevelsen er temmelig forvirrende. Man kan eksempelvis ikke skifte spiller på banen, da Tux Football selv vælger den mand, som er tættest på bolden. Det er irriterende, når det hele går stærkt. Derudover, så kunne vi ikke få spillet til at starte op i fuldskærmstilstand.

Alt i alt, så er Tux Football et acceptabelt spil, mest fordi at det er gratis. Vi synes dog bestemt, at det har sine problemer, og derfor er det lidt svært at anbefale til vores brugere.

DownloadTux Football 0.3.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.033

0.3.1
Windows

17.4 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Tux Football
Detaljeret Information
1.033
0.3.1
Kontakt os via email
17.4 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Tux Football
3 0 2
0

Afinstallering af Tux Football

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tux Football fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tux Football, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tux Football være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.