Spil » Sport

Sharpshooters Miniature Golf download

Sharpshooters Miniature Golf er et 3D minigolf spil, der byder på mange udfordringer på golfbanen som holder dig ved computeren i mange timer.

Spillet kan spilles af op til 4 spillere, og spillet indeholder pinball kofangere, transportbånd, warp zoner, vand og sand farer, oscillerende blokke, vippende skråninger, og gelændere og mange andre forhindringer der alle sammen reagerer ved og interagerer med din bolds bevægelser.

Der er 135 komplette og unikke huller og samtidig er der en tilpasselig minigolf verden som du kan designe som du vil. Spillet er let at bruge og giver dig ubegrænsede design muligheder.

DownloadSharpshooters Miniature Golf 4.286
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.996

4.286

johnkotas@hotmail.com
Spil

3.92 Mb

Freeware

03-10-2004
Kontakt os via email

Klik her

SMG

Detaljeret Information
1.996
4.286
Kontakt os via email
3.92 Mb
Freeware
johnkotas@hotmail.com
03-10-2004
Kontakt os via email
Klik her
SMG
21-03-2014

3 0 6
0

Afinstallering af Sharpshooters Miniature Golf

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sharpshooters Miniature Golf fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sharpshooters Miniature Golf, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sharpshooters Miniature Golf være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.