Spil » Sport

goal-getter download

Her kan du downloade spillet goal-getter – der giver dig en interaktiv karriere som professionel fodboldspiller!

Først skal du vælge din karakter, din alder, dit lokale og nationale hold. Der er 5 lande og mere end 100 hold at vælge imellem.

Dernæst når du har bestemt dig, går arbejdet ind for at få en central plads på holdet. Dette kan du gøre på forskellige måder, således kan du gøre det ved gange simpelt at træne intensivt. Eller du kan gøre det ved at vinde sympatien hos dine fans eller træneren på andre måder. Du må give interviews, så du bliver lagt mærke til.

Dit privatliv er også en vigtig faktor. Ønsker du at blive gift , have børn? Vil du købe et hus, og dyre biler og prøve lykken i hasardspil? Eller vil du hellere gemme pengene væk på en bankkonto?

Men ét er sikkert, du må sørge for at pengene bliver ved med at strømme ind på din konto. Du må derfor sørge for at beholde din centrale plads på holdet i både nationale og internationale kampe.

* Vi har ikke længere mulighed for at give download-linket til dette program, og tilbyder derfor blot denne side med et informativt formål.

Download-linket sender dig videre til netmins steam side for deres nyere spil af samme navn, som udkommer i oktober 2022. 

Downloadgoal-getter 1.9.3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.412

1.9.3

info@goal-getter.net
Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, Windows2000, WinXP

9.0 Mb

Shareware

18-11-2004
Kontakt os via email

Klik her

netmin e.K.

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.412
1.9.3
Kontakt os via email
9.0 Mb
Shareware
info@goal-getter.net
18-11-2004
Kontakt os via email
Klik her
netmin e.K.
01-12-2021

0 0 1
0

Afinstallering af goal-getter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere goal-getter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find goal-getter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle goal-getter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.