Spil » Sport

Elasto Mania download

Kan du huske det klassiske spil Elasto Mania? Hvis du aldrig har prøvet det, så kan du hente demoversionen helt gratis.

Elasto Mania er et klassisk motorcykel-spil til Windows, som faktisk udkom helt tilbage i år 2000. Da spiller er så kendt, besluttede vi os for at se, om det også er værd at spille den dag i dag, og vores svar er et stort ja. Du kan downloade en gratis demoversion her eller besøge udviklerens hjemmeside for at købe det fulde spil til cirka 50 kroner.

Kort sagt, så er målet med spillet at styre motorcyklen gennem de mange baner, mens man samler bærerne og rører blomsten i slutningen af hvert level. Det lyder måske nemt, men Elasto Mania er svært at mestre, da banerne ofte er svære at regne ud, og motorcyklen samtidigt er meget elastisk.

Vi har også tidligere anmeldt X-Moto, som er en form for gratis og open-source klon af Elasto Mania. Efter vores mening kan den ikke hamle op med originalen, men den er også et download værd, især da det kan spilles på Mac og Linux.

DownloadElasto Mania 11.1a
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.972

11.1a
Windows

1.1 Mb

Shareware
Kontakt os via email

Klik her

Balázs Rózsa
Detaljeret Information
1.972
11.1a
Kontakt os via email
1.1 Mb
Shareware
Kontakt os via email
Klik her
Balázs Rózsa
5 0 2
0

Afinstallering af Elasto Mania

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Elasto Mania fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Elasto Mania, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Elasto Mania være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.