Spil » Shoot em' up

Unreal Tournament download

Spil Unreal Tournament og genopfrisk de gode gamle 90’eres mest populære shoot’em-up spil.

Dette er en tidlig version af Unreal Tournament, som byder på nyt indhold og gode gamle klassikere. Unreal Tournament er et af de populære shoot’em-up spil, som fik sin storhedstid sidst i 90’erne.

Det er et online spil, så du kan spille mod andre og i spillet kan du benytte flere forskellige figurer og spille flere flotte baner.

Du kan finpudse dine færdigheder, konkurrere i online kampe, og færdiggøre offline udfordringer.

I tusinder af år, stod stentitaner vagt ved en uigennemtrængelig fæstning af jern og sten, i et centralt punkt på den stærkt forsvarede grænse mellem Verans og Pangol.

Liandri repræsentanter leverer avancerede våben til begge sider til gengæld for at kunne drive en værdifuld minedrift. De få tilbageværende i Pangol ernærer sig nu på et eksistensminimum og lever som minearbejdere, og der ikke er flere Verans.

Det klassiske CTF kort er en af ??de mest mindeværdige arenaer i Unreal Tournaments historie. To symmetriske tårne ??og en åben midterbane sørger for en særdeles velafbalanceret kamp - med mindre det ene hold har en snigskytte der bare venter på at slå til mod ubevæbnede ofre. Hold vagtsomt øje med de sigtelinjer der er til og fra næsten alle områder af dette kort.

DownloadUnreal Tournament 2015
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.004

2015
Windows 98, ME, 2000, 2003 Server, XP, Vista, 7, 8 & 10

219 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Atari, Inc.
Detaljeret Information
1.004
2015
Kontakt os via email
219 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Atari, Inc.
5 0 2
0

Afinstallering af Unreal Tournament

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Unreal Tournament fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Unreal Tournament, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Unreal Tournament være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.