Spil » Shoot em' up

Galaxy Invaders download

Download Galaxy Invaders gratis her og beskyt Jorden mod fremmede rumskibe der angriber.

Dette arkadespil er for dig som godt kan lide det simple og også det lidt taktiske. Du ser dit rumskib fra oven og ser fjenderne komme ind øverst på skærmen. Du er alene med denne opgave og skal sørge for at ramme de fjendtlige rumskibe uden at de rammer dig. Det er her det taktiske kommer ind, da det kræver en hel del undvigemanøvrer.

Jo længere frem i spillet du kommer desto sværere bliver banerne sjovt nok også. Der kommer nye rumskibe, som kan skyde meget mere effektivt.

Du kan gemme spillet og spille videre senere. Du kan også loade et andet gemt spil.

Grafikken er meget passende til et arkadespil og det kræver ikke meget mere end fem fingre at styre hele spillet. En finger til hver retning og en finger til at skyde med. Bare hold skydeknappen inde, så du er sikker på at få bugt med alle de fjendtlige styrker.

DownloadGalaxy Invaders
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.075

Windows

15.4 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

GameHitZone
Detaljeret Information
1.075
Kontakt os via email
15.4 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
GameHitZone
5 0 2
0

Afinstallering af Galaxy Invaders

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Galaxy Invaders fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Galaxy Invaders, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Galaxy Invaders være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.