Spil » Puzzle

Jigs@w Puzzle Promo Creator download

Her kan du downloade Jigs@w Puzzle Promo Creator, der er et software, som hurtigt og enkelt hjælper dig med at oprette dine egne brugerdefinerede puslespil.

Således kan disse små hjemmelavede puslespil indeholde dit logo, banner, billede, corporate farver og et link til din hjemmeside, alt i én lille eksekverbar fil. Alle tekster er lokaliserbare eller foranderlige.

Således kan dette lille program hjælpe med at fremme dit websted, tjenester eller produkter med dine personlige puslespil.

Naturligvis er det også en mulighed, ganske enkelt at lave et puslespil som bare er til dig selv, men med et velkendt motiv.

DownloadJigs@w Puzzle Promo Creator 2.10
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

800

2.10


1.8 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Tibo Software
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
800
2.10
Kontakt os via email
1.8 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Tibo Software
0 0 1
0

Afinstallering af Jigs@w Puzzle Promo Creator

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Jigs@w Puzzle Promo Creator fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Jigs@w Puzzle Promo Creator, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Jigs@w Puzzle Promo Creator være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.