Spil » Puzzle

Color Eggs download

Spil æggetetris med hønemor. Download gratis Color Eggs, hvor du skal matche tre æg for at klække kyllingerne og undgå at de hober sig for meget op under hønen.

Den gode ??grafik og arbejde omgivende bondegårdslyde gør at Color Eggs er langt bedre end andre spil i samme genre. Det er et sjovt spil i stil med Tetris, som du kan bruge mange timer på. Dit mål er at klække æg ved at matche tre af samme farve i en linje eller i en trekantet formation. Du kan ændre rækkefølgen af ??de faldende tre æg, mens de stadig er i luften. Brug piletasterne eller det numeriske tastatur. Ved at trykke på mellemrumstasten falder æggene helt ned. Da æggene er runde ruller de når de rammer stakken af æg nedenfor. Hvis du er i tvivl om hvor du skal lade æggene falde kan du se efter om de andre æg står og vrikker. Det betyder at de matcher de faldende æg.

DownloadColor Eggs
Screenshots
Detaljeret Information
Windows XP/Vista/7

4 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Alawar Entertainment
Detaljeret Information
366
Kontakt os via email
4 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Alawar Entertainment
5 0 2
100 kr
0

Afinstallering af Color Eggs

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Color Eggs fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Color Eggs, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Color Eggs være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.