Spil » Diverse

XSplit Broadcaster download

Download livestreamingsoftwaren XSplit Broadcaster gratis her.

Livestreaming er som sådan ikke et nyt koncept, da det har eksisteret i flere årtier. Men livestreaming af computerspil har de seneste år genopfundet markedet.

Det er blevet muligt for alle med solid hardware og software som XSplit Broadcaster at livestreame. De fleste kan livestreame computerspil, eller dem selv, hvis de ønsker. Hvis man gerne vil livestreame fra ens computer, så kræver det god software, og en godt bud på dette er XSplit Broadcaster.

Erfaring er nøgleord

XSplit Broadcaster er en af de allerførste livestreamingssoftware på markedet, og det kan tydeligt ses. Programmet har en utrolig let og overskuelig grænseflade, som gør, at brugervenligheden er helt i top. Selv hvis man ikke er teknologisk skarp, så man kan få stor glæde af XSplit Broadcaster.

Programmet er som sagt også gratis, så det er heller ikke pengepungen, som skal holde en tilbage. Selvom at gratis er en pris, som de fleste elsker, så er en af de primære grunde til XSplit Broadcasters succes uden tvivl brugervenligheden.

XSplit Broadcaster har et utrolig simpelt design. Man finder alle funktioner, indstillinger og knapper lige der hvor man forventer dem, og det gør, at brugervenligheden er helt i top. Man har heller ingenting at frygte, hvis man ikke har rodet med lignende software. XSplit Broadcaster opsætter automatisk rigtig mange af funktionerne. Bl.a. sørger programmet for at opsætte ens webcam, så hvis man ønsker at livestreame computerspil med reaktioner, så klarer programmet dette.

Det er desuden let at indstille og justere i de enkelte funktioner og indstillinger, hvis man skulle ønske dette. Det anbefales dog ikke at rode for meget med det, hvis man ikke ved hvad man foretager sig.

Alle kan være med

Som sagt, så er det utrolig let at opsætte en livestream gennem XSplit Broadcaster, og hvis man er lidt mere erfaren på livestreamsmarkedet, så har man stadig en del ekstrafunktioner at se frem til.

XSplit Broadcaster har nemlig et hav af funktioner, som man rode med. Det er bl.a. muligt at opsætte en startskærm, som afspilles, når man starter sin livestream. Det er også muligt at tilføje diverse animationer, f.eks. hvis man får en donation e.l.

Husk hardwaren

XSplit Broadcaster kan få en langt hen ad vejen, men desværre er man også afhængig af ens computers hardware, hvis man ønsker at livestreame. Livestreaming er særligt krævende for ens CPU, så man skal helst have en relativ kraftig CPU sat i computeren.

Derudover, så skal ens computer selvfølgelig kunne trække det spil, som man ønske at livestreame. Når der er styr på hardwaren, så skal man blot sørge for at have en god internetforbindelse. Livestreaming er meget afhængigt af ens internetforbindelses upload hastighed, hvilket som regel ikke er noget problem.

Det fungerer således, at hvis man ikke har en særlig kraftig upload hastighed, så vil XSplit Broadcaster forsøge at finde de manglende kræfter på ens CPU, og omvendt. Altså hvis ens CPU ikke er særlig kraftig, men ens upload hastighed er forrygende, så vil XSplit Broadcaster fuldt udnytte internetforbindelsen.

Vælg en populær platform

Det allersidste skridt for opsætning af livestreaming er at vælge en platform. Jo mere populær denne platform er, jo flere seere kan man selvsagt også få. Den mest populære livestreamingsplatform på nuværende tidspunkt er Amazon-ejet Twitch.tv. Twitch.tv har et ganske unikt fællesskab, som har givet hjemmesiden forrygende succes, og det er også her, at man finder de allermest populære livestreamers uanset kategori.

Der er selvfølgelig også andre platforme at vælge imellem, f.eks. har Microsoft fornyelig lanceret Mixer. Hvis man i forvejen har følgere på YouTube, så kan det også være en god idé at overveje, at streame på YouTube Live.

Konklusion

XSplit Broadcaster er uden tvivl en af de allerbedste livestreamingssoftware på markedet. Udviklerne har mange års erfaring, som gør, at man som bruger får en utrolig veludviklet tjeneste. XSplit Broadcaster har som sagt et hav af funktioner og muligheder foruden livestreaming. Det er bl.a. muligt at optage hvad end der sker på ens skærm, og det giver en del delingsmuligheder.

Hvis man har styr på hardwaren og man har en stabil internetforbindelse, så mangler man kun XSplit Broadcaster, og man kan starte sin livestreamingskarrierer.

Erfaring, brugervenlighed, fremragende support og fuldstændig gratis er nøgleord for XSplit Broadcaster, og det gør, at dette program helt sikkert er et download værd.

DownloadXSplit Broadcaster 3.9
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.529

3.9
Windows

356 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

SplitmediaLabs, Limited
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.529
3.9
Kontakt os via email
356 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
SplitmediaLabs, Limited
0 0 1
0

Afinstallering af XSplit Broadcaster

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere XSplit Broadcaster fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find XSplit Broadcaster, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle XSplit Broadcaster være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.