Spil » Diverse

Game Editor download

Her får du mulighed for at downloade Game Editor der er et interaktivt multimedie værktøj til spiludvikling, med en enkel og intuitiv brugerflade og et rigt sæt af features.

Denne software giver alle mulighed for at udvikle 2D spil til computere og mobile enheder, selv uden nogen viden indenfor programmering. Værktøjet er designet til at være bærbar på tværs af mange forskellige platforme, herunder Windows (9x, Me, NT, 2000, 2003, XP), PocketPC (WinCE) og Linux. Spil editor vil lade dig lave spil uden at skulle bekymre dig om systemproblemer og giver dig mere tid til at bruge på dit spil design.

DownloadGame Editor 1.4.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.246

1.4.0
Spil

28.3 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Makslane Araujo Rodrigues
Detaljeret Information
1.246
1.4.0
Kontakt os via email
28.3 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Makslane Araujo Rodrigues
5 0 2
0

Afinstallering af Game Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Game Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Game Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Game Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.