Spil » Casino

Ultimate SlotZone download

Download Ultimate SlotZone gratis her og spil på hele fire forskellige 3D slotmaskiner.

Ultimate SlotZone er en spilpakke med 4 smukt gengivne, fuld skærms-, 3D spilleautomater med fantastiske lyde og visuelle effekter. Det er kompatibelt med Macintosh 8,5 og nyere, herunder Mac OS X og Windows 95, 98, 2000 og XP.

Her får du således hele pakken med fantastiske visuelle effekter, fantastisk lyd og let gameplay. Hver af de forskellige spilleautomater Classic Chase, Dobbelt Dice, Alien Matrix Hunter, og Ultra roulette byder desuden på nogle mystiske bonusser der svarer til dets tema, og derfor altid holder dig på dupperne.

I Aquamania Classic Chase skal du indsamle klokkerne for at jage bonuspoint og brug faktoratoren til at øge din indsats og vinde. Aquamania Classic Chase med gammeldags Random Runner ikoner.

Ultra Roulette er en fantastisk spilleautomat med et indbygget roulettebord. Klik på bolden, vælg dit heldige nummer og kast din bold i hjulet. Ultra Roulette er forsynet med en progressiv bonus tæller. Double Dice leveres med et Craps-baseret bonusspil. Når alle de gyldne terninger er fremhævet, starter bonusspillet. Du kan vinde, fordoble eller endda tripple din præmie ved et godt kast med terningerne.

I Alien Matrix skal du indsamle så mange skjulte fremmede ikoner som du kan, før du jager dem ned i Alien Matrix. Her kommer du tæt på de fremmede, så det gælder om at søge og destruere disse fremmede aliens.

DownloadUltimate SlotZone 10.8
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.526

10.8
Windows, Mac OS X

14.1 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Parrot Interactive
Detaljeret Information
1.526
10.8
Kontakt os via email
14.1 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Parrot Interactive
3 0 3
0

Afinstallering af Ultimate SlotZone

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ultimate SlotZone fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ultimate SlotZone, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ultimate SlotZone være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.