Spil » Action

Project Zomboid download

Download survival horrorspillet Project Zomboid her

Survival horror-genren har i de seneste par år været en rigtig populær genre. Det er som om, vi bliver lokket til det, der skræmmer os. Det giver os et adrenalin kick, og så er det bare spændende. 

Denne type spil sætter os i specielle positioner, som ingen andre spil kan. De tvinger os til at tage ubehagelige beslutninger og leve med konsekvenserne bagefter. Det er ikke som at spille Call of Duty, hvor historien allerede er skabt for dig, og du bliver ført igennem den scene efter scene. Nej, her skal du selv tage valg, og sørge for at overleve.

Project Zomboid er et indie survival horrorspil, hvor du skal gøre alt for at overleve.

En stor sandbox

“This is how you died” er de fem ord, som Project Zomboid indleder spillet med, når du går i gang. Præmissen er, du er en overlevende i en zombie apocalypse, og at du genlever din sidste tid på jorden. At spillet allerede begynder med at sige, du dør, er en stærk markør. Fordi din død er garanteret, men hvornår vides ikke. Det kommer an på, hvor god du er. 

Spillet er et sandbox-spil, hvilket vil sige, der ikke er en historie eller plotline du skal følge. Når du spawner ind, så gør du, hvad du har lyst til. Du kan gå på opdagelse, dræbe zombier, bygge ting etc. Du er altså fri til at gøre, hvad du vil. Men alting har konsekvenser. 

Du kan skræddersy din oplevelse i spillet, helt som du vil have det. Du kan ændre på zombiernes adfærd, du kan vælge forskellige maps, special events og meget mere. 

Et dybdegående karaktersystem

I Project Zomboid skal man først og fremmest lave sin egen karakter, og det er vigtigt, du gør dig gode tanker om, hvordan din karakter skal være - den skulle gerne være bygget til at holde dig i live. 

Ens karakter kan vælge imellem en række “jobs”, som personen havde før zombiernes indtog. Det kan være politibetjent, mekaniker, fitnessinstruktør etc. Hvert job giver din karakter nogle specielle skills og abilities, så vælg klogt!

Udover dette har du også noget, der hedder “trait points”. Når du har valgt dit job, skal du også vælge skills. Her har du positive og negative traits, og de påvirker forskellige aspekter af spillet. Positive traits tager dine trait points, og negative give dig nye. Det er for at balancere din karakter. Jo flere positive traits du vil have jo flere negative skal du også have. 

For eksempel er et positivt trait “Brawler”, som gør du er bedre i nærkamp. Et negativt trait kan være smoker, som gør din karakter regelmæssigt skal ryge for ikke at blive alt for nervøs. 

Din karakters evner og skills

Når du har lavet din karakter og valgt job og traits, så vil du lægge mærke til, der også er en anden dimension: skill-systemet. Det job du vælger og nogle af dine traits giver dig point i skills såsom carpentry, fitness etc. 

Men langt de fleste skills vil du ikke have nogen erfaring i. Dem skal du selv træne op, ved at interagere med dine omgivelser. For eksempel bliver du en bedre mechanic ved at rode rundt med biler. Man kan også finde bøger, der giver dig bonus xp, når du skiller op. Når du øger en af dine skills, låser du op for nye ting du kan crafte etc. 

En høj læringskurve

Project Zomboid er ikke sød mod dig. Det er et spil, der aktivt prøver at få dig til at tabe hver gang. Og det er det, der er det sjove ved det. At se hvor længe, man kan holde sin eventuelle død borte. 

Project Zomboid er svært, fordi det er et spil med rigtig mange faktorer, man skal lære at kende. Hvordan laver man ting? Hvordan undgår man zombierne? Hvor er der gode ting på ens map? Det er trial and error hele tiden, og for hvert playthrough, så lærer man hurtigt, hvad man ikke skal gøre. 

Rigtig mange nybegyndere overlever ikke den første dag i spillet, men langsomt bliver man mere og mere selvsikker og klar på de diverse udfordringer. Det er et spil, hvor man virkelig kan spejle sin fremgang og succes i, og det gør det meget belønnende. 

En kæmpe modding commuity

Project Zomboid er en af de indie games, der har den største modding community. Fordi det er et sandbox spil, så er der også uendelige muligheder for, hvad man kan modde ind i det. 

Det kan være mods, der tilføjer andre survivors til spillet, nye crafting recipes, maps scenarier, events etc. Mulighederne er endeløse. 

Det betyder også, at spillet har en kæmpe replayability. Når man synes, at man har lært spillet godt nok at kende, så kan man gå ind og finde mods, der fuldstændig ændrer ens oplevelse, og giver en mange nye timer med sjov. 

Et unikt indiedesign

Indiegenren er typisk kendt for, at hvert spil har et meget unikt design, der skiller sig ud. Man er ikke så fokuseret på hyper realisme, som mange tripple A games er. Det er ofte cartoony med mange særpræg. Project Zomboid er ingen undtagelse. 

Grafikken er simpel og pixeleret, hvilket også gør, spillet ikke er så krævende i forhold til dit system. 

Designet er behageligt, og har noget specielt over sig. Man føler sig virkelig forladt i en ødelagt verden, hvor hver dag er en kamp for overlevelse. 

Spillets controls er relativt normale med et par afvigelser. Du bevæger dig på WASD og kigger rundt med højre museknap. Dine forskellige UI-interfaces kan åbnes fra en værktøjslinje i venstre side eller ved diverse keybinds. 

Konklusion

Project Zomboid er et spil, der sætter indlevelse højt. Hvert spil er en udfordring, og en mulighed for at lære og blive bedre. Det har høj replayability og mange muligheder for customization.

DownloadProject Zomboid 40.43
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.071

40.43
Windows, Mac OS

2300 Mb

Media
Kontakt os via email

Klik her

The Indie Stone
Detaljeret Information
1.071
40.43
Kontakt os via email
2300 Mb
Media
Kontakt os via email
Klik her
The Indie Stone
5 0 3
82

Afinstallering af Project Zomboid

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Project Zomboid fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Project Zomboid, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Project Zomboid være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.