Spil » Action

Munch a Bunch download

Download her Munch a Bunch og oplev det fascinerende eventyr hvor du skal kæmpe for retfærdighed i en sød eventyrsverden.

Munch a Bunch er et fængslende pacman- arkade spil, der har farverige 3D-grafik, diverse komiske lydeffekter og munter musik. Og Ikke mindst er det et fantastisk eventyrligt miljø som du bevæger dig igennem.

Den onde troldmand har forvandlet en lille dreng , kaldt Quty til et loddent væsen som straf for overdreven kærlighed til slik. Den eneste måde at bryde fortryllelsen på er at rejse alle planeterne af kage igennem og spise alt slikket der ligger spredt omkring. Din opgave er at hjælpe vores helt i hans eventyr vejlede ham gennem eksotiske steder , overvinde forskellige forhindringer og undgå hensynsløse monstre.

DownloadMunch a Bunch 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

909

1.0


5.9 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

TerraGame
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
909
1.0
Kontakt os via email
5.9 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
TerraGame
0 0 1
0

Afinstallering af Munch a Bunch

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Munch a Bunch fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Munch a Bunch, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Munch a Bunch være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.