Spil » Action

Mad Cars download

Download her Mad Cars hvor året er 2066, og du kommer til en verden der er knust af en voldsom atomkonflikt.

Der er millioner af faldne og flere større byer er blevet jævnet med jorden. Voldelige bander har overtaget lande og gjort dem til slagmarker for deres interne krige. Alt imens folk er på udkig efter den helt, der kan udfordre den kriminelle magt og bringe fred til den engang idylliske verden.

Den eneste måde hvorpå du kan udfylde den rolle på, er ved at du deltager i bandernes berygtede løb og her viser dem hvem der er vinderen.

Mad Cars kombinerer spændingen ved racing simulatorspil med intensiteten af en action fyldt krigsspil, der udfolder sig i hærgede gader og efterkrigstidens Amerika. Spilleren kan vælge mellem 9 pansrede racing køretøjer og finpudse sine road racing færdigheder på 10 betagende spor, hvor spilleren skal være hurtigst, undgå fjendens forhindringer og beskidte tricks, alt sammen for at du vinder over dem og kan sikre verden ny stabilitet.

DownloadMad Cars 1.06
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

992

1.06

submit@realore.com
Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000

9.3 Mb

Shareware

30-11-2004
Kontakt os via email

Klik her

Realore Studios

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
992
1.06
Kontakt os via email
9.3 Mb
Shareware
submit@realore.com
30-11-2004
Kontakt os via email
Klik her
Realore Studios
10-10-2013

0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Mad Cars

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Mad Cars fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Mad Cars, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Mad Cars være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.