Spil » Action

Little Fighter download

Download let, gratis og sikkert den seneste version af Little Fighter 2, der er et populært freewarespil, her på Download.dk.

Little Fighter 2 er et enkelt og nemt at gå til kampsport spil i den klassiske japanske ”chibi” stil. Du spiller en lille farverig kæmper som skal tæve de andre eller overleve i kampe udført i en simpel grafisk stil. Du kan vælge enten at spille alene mod computeren eller sammen med dine venner. Kontrollen er nemt og lige til at gå til da din figur ikke har de store evner, gå op og ned og til siden og bank alle som kommer i nærheden, med et overraskende udvalg af figurer. Alle kan være med. Selv de mindste. Så mangler du et spil og hygge med i pausen og banke en kollega eller et sjovt lille gratis spil til at hygge med om aftenen? Så prøv Little Fighter. Men jeg advarer dig. Det virker simpelt, men du bliver hurtigt afhængig af at udgive spark, slag og ildkugler til alle omkring dig.Husk at passe på faldende sten og kasser som du kan samle op og kaste efter dine fjender!

Da spillet er af kinesisk afstamning kan det godt være lidt bøvlet hvis man vil ændre keysettings. Men jeg fandt det nu meget nemt at spille med de forudsatte knapper, man skal bare regne med at spillet er lavet til at kunne spilles af flere på samme keyboard, ja op til 4 faktisk. Det kan ikke anbefales, men en sjov ide der bringer minderne fra gamle dage frem. Så hop med på vognen sammen med de 9 millioner andre derude og giv en omgang tæv!

Tak til Christoffer Christensen for denne anmeldelse.

DownloadLittle Fighter 2 2.0a
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.038

2 2.0a
Windows

28 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Little Empire
Detaljeret Information
1.038
2 2.0a
Kontakt os via email
28 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Little Empire
3 0 3
0

Afinstallering af Little Fighter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Little Fighter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Little Fighter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Little Fighter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.