Spil » Action

Lemmingball Z 3D download

Download Lemmingball Z 3D gratis her og skyd dine venner i sænk i ægte Dragonball Z stil.

Lemmingball Z 3D er et kampspil til Linux og Windows, løst baseret på den populære `Dragonball Z` animeserie. Og når vi siger løst baseret, mener vi med et stort twist. I stedet for de kendte figurer fra animeserien har dette spil søde LEMMINGS der kæmper i bedste Dragon Ball Z stil!

Det har dog ikke meget andet til fælles med spillet Lemmings, men hvis du er træt af at skulle sørge for at få dine Lemmings til at overleve, så er her muligheden for at dræbe hinanden som Lemmings på de vildeste måder.

Du flyver rundt i et øde terræn, hvor du kan kæmpe mod en eller flere spillere. Det er et online spil, så du kan joine kammerater der sidder i den anden ende af landet eller på den anden side af jorden.

Det er muligt at ødelægge terrænet også, så her får du associationer til Worms. Når man flyver op følger kameravinklen med og giver en 3D effekt. Det samme giver de huller du skaber i jorden med de kraftige eksplosioner.

Spillet fylder 145 MB.

DownloadLemmingball Z 3D
Screenshots
Detaljeret Information
Windows & Linux

145 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Menne Kamminga
Detaljeret Information
812
Kontakt os via email
145 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Menne Kamminga
5 0 2
0

Afinstallering af Lemmingball Z 3D

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Lemmingball Z 3D fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Lemmingball Z 3D, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Lemmingball Z 3D være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.