Spil » Action

League of Legends: Wild Rift download

Download League of Legends: Wild Rift gratis til mobil/ipad

League of Legends: Wild Rift er den mobile version af det kendte League of Legends. Ved at installere det gratis spil på din mobil eller tablet, har du altid spillet med dig, så længe du har en internetforbindelse. På denne måde kan du nå at tage et hurtigt spil med dine venner i bussen, eller når du keder dig til din næste familiekomsammen. 

League of Legends (og firmaet bag: Riot Games) har flyttet sig ind på toplisten over nogle af de mest indflydelsesrige og eftersøgte spil i moderne tid, og Riot Games har et jerngreb om spilindustrien sammen med Square Enix lige nu. Tag del i succesen ved at spille Wild Rift gratis i dag. 

Brugervenlighed

Programmet er nemt at installere - dette gøres direkte fra den app store, du er vant til at bruge. Her på siden har vi et download link, som fører dig direkte til Apples App Store. Hvis du i stedet bruger en Android telefon, så kan du downloade filen her

Selvom der er en del at sætte sig ind i, så starter spillet blidt ud med en række missioner, som du skal klare for at komme i gang med spillet. Her fortæller spillet dig blandt andet hvordan de forskellige lanes (baner) fungerer, hvordan du angriber med din champion og hvad spillet som helhed går ud på. 

Dette er en fantastisk implementering, som kommer til at gøre det endnu nemmere for nye spillere at komme med ind i spillet. 

Hvis du er på en Galaxy telefon, så skal du bruge deres designerede digitale butik, som du kan tilgå lige her

Gratis at downloade og spille - wild pass og kosmetisk shop

Spillet er gratis at installere og spille - faktisk kan du spille spillet helt uden at betale noget som helst. Men der er dog også en shop, du kan betale til, som giver dig kosmetiske valg i forhold til din figurs udseende, med mere. 

Du kan nemlig tilkøbe skins til dine figurer - dette ændrer ikke på dit gameplay, eller gør karaktererne stærkere, men det ændrer deres udseende, og kan i visse tilfælde også have en visuel forandring i forhold til deres angreb og teleportation tilbage til basen. 

Skins og champions kan dog også købes for in-game currencies, som du optjener langsomt i forbindelse med, at du aktivt spiller spillet. 

Løbende opdateringer

Wild Rift bliver jævnligt opdateret, ligesom League of Legends gør - men det er nemmere for udviklerne at pumpe indhold ud til dette spil, da nye champions tilføjes løbende. Der er efterhånden kommet en stor pulje af champions i Wild Rift; og spillet kommer kun til at vokse måned for måned. Den nyeste opdatering udkom i går og hedder patch 2.6 og tilføjer blandt andet 3 nye champions. 

Mange champions at vælge imellem

Som sagt, så er der allerede kommet en del champions til det mobile univers. Indtil videre er der 75 champions i Wild Rift, som hver især har deres egen spillestil og tilhørende skins, som kan ændre dit æstetiske udtryk. 

Nogle af de mest populære champions du kan spille som lige nu er Kayle, Morgana, Dr Mondo, Lulu, Lucian, Vi og Jinx. Men denne fordeling ændrer sig hele tiden, så om en måneds tid kan de mest populære champions se helt anderledes ud. 

Hver champion har et særligt udtryk, både i forhold til den måde, de kæmper på, såvel som deres fysiske udseende. Dette gør det nemmere, når du spiller mod dine fjender - du finder hurtigt ud af hvem der gør hvad, selv hvis de har et skin på. Det betyder samtidigt også, at du har mulighed for at skifte frem og tilbage mellem forskellige champions, for at finde lige præcis den spillestil, der passer til dig. 

Vælg den rolle, du synes er mest spændende

I LoL universet er der seks forskellige roller, du kan vælge imellem. Disse er assassins, fighters, mages, marksmen, supports og tanks. Hver rolle spiller på en bestemt måde og har et bestemt ‘job’ som skal udføres i løbet af kampene. 

For eksempel sættes support og marksmen oftest sammen, da marksmen ofte har den højeste damage, men også har lettest ved at dø. Supports hjælper ved enten at heale, beskytte eller lamme fjenden, så de ikke kan bevæge sig. 

Klasserne bliver gjort stærkere ved at dræbe andre spilleres champions, eller ved at købe gear gennem de penge, du får for at dræbe minions, towers og andre spilleres helte. 

Grafik og overall gameplay oplevelse

Grafikken er fantastisk - hvis du spiller spillet på en nyere telefon eller tablet, er der ikke særlig stor forskel mellem grafikken i Wild Rift og den, du finder på din PC. Vi oplevede, at spillet kørte utrolig godt og stabilt, selv på forskellige former for netværk (spillet er testet på en iPhone 12 Pro Max).

Andre titler fra Riot Games, der kunne være spændende

Ruined King er et af Riot Games’ nye spil, som hjælper med at udvide LoL universet fra at være kamp-baseret, til at være et mere udvidet univers fuld af historie. Du kæmper på skift med fjender i et taktisk strategispil, og derudover får du lov til at udforske dele af Runeterra med et hold af ikoniske champions. 

League of Legends er det mest kendte spil fra Riot Games. Det er også et af de helt store emner når det kommer til e-Sport, hvilket især skyldes det faktum, at spillet har en meget stor brugerbase. Du kan spille LoL på din PC, hvis du ikke bryder dig om at spille spil på din mobil eller tablet.

Derudover er der også kommet en ny serie fra Riot Games på Netflix, som hedder Arcane, og som har fået utroligt flotte anmeldelser. Det er en animeret serie, som følger nogle af de ikoniske champions, som du kan spille som i League of Legends spillene. Historien, grafikken og lyden er i topklasse - ligesom i Wild Rift. 

Konklusion

League of Legends: Wild Rift er et fantastisk spil, som også er blevet kåret som årets spil til iPhone i 2021 af Apple, og dette er med god grund. Spillet er nærmest en perfekt adaptation fra PC markedet til mobil/tablet enheder. Spillet kører glat, grafik og lyd er fantastiske og der er overordnet set god forbindelse på serverne, så det ikke virker malplaceret at spille online. 

Du kan få mange timers sjov underholdning ud af Wild Rift - hvad end du vælger at spille for dig selv, eller om du hellere vil spille sammen med dine venner. 

DownloadLeague of Legends: Wild Rift 2.6
Video
Screenshots
Detaljeret Information
iOS, Android

4000 Mb

Freeware

03-12-2021
Kontakt os via email

Klik her

Riot Games

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
623
2.6
Kontakt os via email
4000 Mb
Freeware
03-12-2021
Kontakt os via email
Klik her
Riot Games
20-07-2022

0 0 1
0

Afinstallering af League of Legends: Wild Rift

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere League of Legends: Wild Rift fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find League of Legends: Wild Rift, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle League of Legends: Wild Rift være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.