Spil » Action

Jagged Alliance: Back In Action download

Jagged Alliance: Back In Action er et underholdende tur baseret strategispil der således er en moderne genindspilning af det tidligere spil af sammen navn.
Den nye udgave af spillet byder således på et opdateret isometrisk 3D udseende og interface. Back in Action tager spilleren med til det fiktive land Arulco, hvor en hensynsløs diktator har magten, og kun en lille gruppe oprørere kan modstå ham. Du skal nu som leder af gruppen forsøge at befri øen fra diktatorens jerngreb vha. frivillige oprørere samt lejesoldat. Du må nu bruge dine taktiske, diplomatiske og økonomiske evner til at udnytte dine troppers fulde potentiale i kamp mod en stærk fjende.

DownloadJagged Alliance: Back In Action 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

718

1.0
Windows

352 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Kalypso Media
Detaljeret Information
718
1.0
Kontakt os via email
352 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Kalypso Media
5 0 1
0

Afinstallering af Jagged Alliance: Back In Action

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Jagged Alliance: Back In Action fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Jagged Alliance: Back In Action, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Jagged Alliance: Back In Action være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.