Spil » Action

Hidden Expedition: Titanic download

Den 14. april 1912 sejlede det store dampskib RMS Titanic ind i et isbjerg og inden for få timer sank det til bunds i Atlanterhavet. - download her Hidden Expedition Titanic og få et indblik i katastrofen der rystede verden.

Som en del af Hidden Expedition Adventure League, er det din opgave at udforske vraget af dette tidligere majestætiske skib og indsamle antikke artefakter. Gennem 14 dykninger missioner vil du gennemsøge 17 steder på skibet for godt skjulte spor, der vil føre dig til den ultimative artefakt: Kronjuvelerne. Gør klar til at fortabe dig i et historisk eventyr af episke proportioner!

DownloadHidden Expedition: Titanic 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.062

1.0
Windows

28.1 Mb

Shareware
Kontakt os via email

Klik her

Big Fish Games
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.062
1.0
Kontakt os via email
28.1 Mb
Shareware
Kontakt os via email
Klik her
Big Fish Games
0 0 1
0

Afinstallering af Hidden Expedition: Titanic

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hidden Expedition: Titanic fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hidden Expedition: Titanic, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hidden Expedition: Titanic være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.