Spil » Action

Fortnite download

Download det ekstremt populære gratis spil Fortnite lige her.

Fortnite er nok det mest populære computerspil nogensinde, spillet har nemlig 45 millioner spillere, hvoraf 3 millioner af dem sidder og spiller lige nu. Spillet er helt gratis at spille, der er enkelte mikrotransaktioner, men de giver ikke fordele for spillerne. Mikrotransaktionerne er rent kosmetisk, og vi kommer det nærmere i nedenstående afsnit.

Fortnite er et first-person shooter (FPS) spil, lidt ligesom andre FPS spil som eksempelvis Counter-Strike eller Call of Duty. Modsat lignende FPS spil, så har Fortnite fokus på Battle Royale spillestilen. Battle Royale er blevet en af de mest populære spilletyper. Battle Royale fungerer således at når spillet starter, så bliver du kastet direkte fra en flyende bus ned til kampens hede, sammen med andre spillere, som du skal forsøge at slå ihjel. Efter nedkastninger så skal du udforske kampfelten for at finde våben, som du kan benytte.

Nogle gange er man heldigere end andre gange, men chancen for at du ikke finder et godt våben, er forholdsvis lav. Dertil, så lærer man hurtigt hvor de gode våben typisk ligger, og derfor bliver de lettere at finde i næste spillerunde. Når du har fundet et godt våben, så skal du på jagt efter andre spillere, det handler nemlig om at være den sidste overlevende. Umiddelbart vil konceptet betyde at folk gemmer sig i de forskellige huse, for at være den sidst overlevende. Men banen skrumper ligeså stille, og man skal holde sig indenfor bestemte zoner, ellers bliver man slået ihjel. Den skrumpende bane er netop et forsøg på at samle spillerne i bestemte områder, så de forskellige omgange ikke tager alt for lang tid.   

Udvikler og mikrotransaktioner

Vi rynker altid panden, når vi får at vide at et helt nyt spil er gratis at spille. Som regel er disse gratis spil fyldt med mikrotransaktioner, som øger brugeroplevelsen for dem, som gider at benytte sig af dem. Men Fortnite er en af de spil, som har formået at inkludere mikrotransaktioner, som ikke ødelægger det for alle de andre spillere. Det er spiludvikleren Epic Games, som har udviklet Fortnite, og hvis Epic Games lyder bekendt, så er det af gode grunde. Spiludvikleren har nemlig haft en del forskellige successpil, herunder det populære Gears of War. Dog har Epic Games aldrig udviklet et spil med så stor succes, som Fortnite har fået. Det er også en af eneste gange, at Epic Games har valgt at gøre et spil gratis fra udgivelsen af. Når et spil er gratis fra udgivelse, så er der selv sagt ikke den store indtjening for udvikleren, det er derfor typisk at mikrotransaktioner bliver en del af spillet. Med det sagt, så er mikrotransaktionerne et valg med at kan tage, hvis man ønsker at gøre en våben eller ens karakter unik i udseende. For den typiske brugeroplevelse, så er mikrotransaktioner irrelevant, og vil ikke være en ulempe for dig.

Battle Royale spillestilen

Som nævnt i indledningen, så har Fortnite fokus på den populære spillestil som hedder Battle Royale. Fortnite er langt fra det første spil, som har taget Battle Royale spillestilen til sig. Ikke lang tid før Fortnite udkom, så var det mest populære Battle Royale-spil uden tvivl Playerunknown’s Battlegrounds. Playerunknown’s Battlegrounds havde stor succes, men Fortnite har ligeså stille taget tronen.

Selvom begge spil er i Battle Royale spillestilen, så er spillene ret forskellige. Playerunknown’s Battlegrounds har større fokus på realisme, og det er op til diskussion, om spillet har formået at leve op til det. Grafikken er også væsentlig anderledes. I Fortnite er grafikken meget tegnefilmsagtigt, og det er ment på bedst mulig måde. Dertil er Fortnite ret arkadeagtig, og det kan umiddelbart bidrage til det store og brede publikum, da denne stil er ret attraktiv for børn, unge og voksne. Modsat, så er fulgte Playerunknown’s Battlegrounds realisme, og det betyder også realistisk grafik. Dertil vil vi sige, at du ikke skal fraskrive dig alt det hedder Battle Royale bare fordi, at de har prøvet et af ovenstående spil, for mange af dem er aldeles anderledes i brugeroplevelsen.

Alternative Battle Royale spil

Som beskrevet ovenstående, så er Playerunknown’s Battlegrounds den oplagte konkurrent til Fortnite, da spillene blev udgivet forholdsvis kort tid efter hinanden. Men det er faktisk ingen af spillene, som var det første separate Battle Royale-spil. Med separatspil, så mener vi et spil, som ikke har skabt Battle Royale genren gennem forskellige mods, for vi er velvidne om at Arma 2 & 3 havde Battle Royale mods, som fungerer på samme måde, og at det var dem, og deres popularitet, som gjorde at Battle Royale spillestilen blev populær. Hvis vi vender tilbage til det første separate Battle Royale spil, så konkludere vi at det må være H1Z1. H1Z1 blev egentlig udgivet som et overlevelsesspil, lidt ligesom DayZ, men med fokus på arkadestilen. Der gik dog ikke længe før at H1Z1 tilføjede Battle Royale til spillet, og det skabte ekstremt popularitet for spillet. H1Z1 bliver stadig spillet af rigtig mange spillere, og du kan helt sikkert få nogle timer til at gå med det. H1Z1 er dog ikke gratis modsat Fortnite.   

Fremtiden for Battle Royale spillestilen

Indtil videre så har det været de mindre udviklere, som har haft fokus på at producere Battle Royale spil. Men de større udviklere har ikke været blinde, og har arbejdet hårdt på at tilføje Battle Royale spillestilen i deres næste udgivelser, og det var egentlig også bare et spørgsmål om tid. En af tidens største FPS spil Call of Duty har valgt at droppe den populære singleplayer kampagne og i stedet inkludere Battle Royale i den næste udgivelse, nemlig i Call of Duty: Black Ops 4. Det er ikke overraskende, da Battle Royale generelt er et kæmpe hit, og vi tror umiddelbart at der kommer flere og flere spil med Battle Royale-stilen tilføjet som standard i fremtiden.

Konklusion

Alt i alt så er Fortnite ekstremt populært, og det er overalt i medierne og på livestreams, og kan derfor ikke ignoreres. Blandingen af Battle Royale og at spillet er gratis, er den perfekte cocktail for enhver spiller, og med et spillerantal, som er så højt, så kan spillet kun være værd at prøve. Sandsynligheden for at du ikke finder spillet interessant er minimal, og det trods alt gratis, så umiddelbart kan vi ikke se nogen grund, til ikke at prøve sig frem, og se om det er noget for dig. Vi har hvert fald selv haft episke stunder sammen med venner og kollegaer!

DownloadFortnite 3.5
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

3.074

3.5
Windows, Mac OS, Xbox One, Playstation 4

16.44 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Epic Games Inc.
Detaljeret Information
3.074
3.5
Kontakt os via email
16.44 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Epic Games Inc.
5 0 12
100 kr
0

Afinstallering af Fortnite

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fortnite fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fortnite, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fortnite være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.