Spil » Action

Fortnite download

Download det ekstremt populære gratis spil Fortnite lige her.

Fortnite er nok det mest populære computerspil nogensinde, spillet har nemlig 45 millioner spillere, hvoraf 3 millioner af dem sidder og spiller lige nu. Spillet er helt gratis at spille, der er enkelte mikrotransaktioner, men de giver ikke fordele for spillerne. Mikrotransaktionerne er rent kosmetisk, og vi kommer det nærmere i nedenstående afsnit. Fortnite er et first-person shooter (FPS) spil, lidt ligesom andre FPS spil som eksempelvis Counter-Strike eller Call of Duty. Modsat lignende FPS spil, så har Fortnite fokus på Battle Royale spillestilen. Battle Royale er blevet en af de mest populære spilletyper. Battle Royale fungerer således at når spillet starter, så bliver du kastet direkte fra en flyende bus ned til kampens hede, sammen med andre spillere, som du skal forsøge at slå ihjel. Efter nedkastninger så skal du udforske kampfelten for at finde våben, som du kan benytte. Nogle gange er man heldigere end andre gange, men chancen for at du ikke finder et godt våben, er forholdsvis lav. Dertil, så lærer man hurtigt hvor de gode våben typisk ligger, og derfor bliver de lettere at finde i næste spillerunde. Når du har fundet et godt våben, så skal du på jagt efter andre spillere, det handler nemlig om at være den sidste overlevende. Umiddelbart vil konceptet betyde at folk gemmer sig i de forskellige huse, for at være den sidst overlevende. Men banen skrumper ligeså stille, og man skal holde sig indenfor bestemte zoner, ellers bliver man slået ihjel. Den skrumpende bane er netop et forsøg på at samle spillerne i bestemte områder, så de forskellige omgange ikke tager alt for lang tid. 

 

Udvikler og mikrotransaktioner

Vi rynker altid panden, når vi får at vide at et helt nyt spil er gratis at spille. Som regel er disse gratis spil fyldt med mikrotransaktioner, som øger brugeroplevelsen for dem, som gider at benytte sig af dem. Men Fortnite er en af de spil, som har formået at inkludere mikrotransaktioner, som ikke ødelægger det for alle de andre spillere. Det er spiludvikleren Epic Games, som har udviklet Fortnite, og hvis Epic Games lyder bekendt, så er det af gode grunde. Spiludvikleren har nemlig haft en del forskellige successpil, herunder det populære Gears of War. Dog har Epic Games aldrig udviklet et spil med så stor succes, som Fortnite har fået. Det er også en af eneste gange, at Epic Games har valgt at gøre et spil gratis fra udgivelsen af. Når et spil er gratis fra udgivelse, så er der selv sagt ikke den store indtjening for udvikleren, det er derfor typisk at mikrotransaktioner bliver en del af spillet. Med det sagt, så er mikrotransaktionerne et valg med at kan tage, hvis man ønsker at gøre en våben eller ens karakter unik i udseende. For den typiske brugeroplevelse, så er mikrotransaktioner irrelevant, og vil ikke være en ulempe for dig.

Battle Royale spillestilen

Som nævnt i indledningen, så har Fortnite fokus på den populære spillestil som hedder Battle Royale. Fortnite er langt fra det første spil, som har taget Battle Royale spillestilen til sig. Ikke lang tid før Fortnite udkom, så var det mest populære Battle Royale-spil uden tvivl Playerunknown’s Battlegrounds. Playerunknown’s Battlegrounds havde stor succes, men Fortnite har ligeså stille taget tronen. Selvom begge spil er i Battle Royale spillestilen, så er spillene ret forskellige. Playerunknown’s Battlegrounds har større fokus på realisme, og det er op til diskussion, om spillet har formået at leve op til det. Grafikken er også væsentlig anderledes. I Fortnite er grafikken meget tegnefilmsagtigt, og det er ment på bedst mulig måde. Dertil er Fortnite ret arkadeagtig, og det kan umiddelbart bidrage til det store og brede publikum, da denne stil er ret attraktiv for børn, unge og voksne. Modsat, så er fulgte Playerunknown’s Battlegrounds realisme, og det betyder også realistisk grafik. Dertil vil vi sige, at du ikke skal fraskrive dig alt det hedder Battle Royale bare fordi, at de har prøvet et af ovenstående spil, for mange af dem er aldeles anderledes i brugeroplevelsen.

Alternative Battle Royale spil

Som beskrevet ovenstående, så er Playerunknown’s Battlegrounds den oplagte konkurrent til Fortnite, da spillene blev udgivet forholdsvis kort tid efter hinanden. Men det er faktisk ingen af spillene, som var det første separate Battle Royale-spil. Med separatspil, så mener vi et spil, som ikke har skabt Battle Royale genren gennem forskellige mods, for vi er velvidne om at Arma 2 & 3 havde Battle Royale mods, som fungerer på samme måde, og at det var dem, og deres popularitet, som gjorde at Battle Royale spillestilen blev populær. Hvis vi vender tilbage til det første separate Battle Royale spil, så konkludere vi at det må være H1Z1. H1Z1 blev egentlig udgivet som et overlevelsesspil, lidt ligesom DayZ, men med fokus på arkadestilen. Der gik dog ikke længe før at H1Z1 tilføjede Battle Royale til spillet, og det skabte ekstremt popularitet for spillet. H1Z1 bliver stadig spillet af rigtig mange spillere, og du kan helt sikkert få nogle timer til at gå med det. H1Z1 er dog ikke gratis modsat Fortnite.   

Fremtiden for Battle Royale spillestilen

Indtil videre så har det været de mindre udviklere, som har haft fokus på at producere Battle Royale spil. Men de større udviklere har ikke været blinde, og har arbejdet hårdt på at tilføje Battle Royale spillestilen i deres næste udgivelser, og det var egentlig også bare et spørgsmål om tid. En af tidens største FPS spil Call of Duty har valgt at droppe den populære singleplayer kampagne og i stedet inkludere Battle Royale i den næste udgivelse, nemlig i Call of Duty: Black Ops 4. Det er ikke overraskende, da Battle Royale generelt er et kæmpe hit, og vi tror umiddelbart at der kommer flere og flere spil med Battle Royale-stilen tilføjet som standard i fremtiden.

Konklusion

Alt i alt så er Fortnite ekstremt populært, og det er overalt i medierne og på livestreams, og kan derfor ikke ignoreres. Blandingen af Battle Royale og at spillet er gratis, er den perfekte cocktail for enhver spiller, og med et spillerantal, som er så højt, så kan spillet kun være værd at prøve. Sandsynligheden for at du ikke finder spillet interessant er minimal, og det trods alt gratis, så umiddelbart kan vi ikke se nogen grund, til ikke at prøve sig frem, og se om det er noget for dig. Vi har hvert fald selv haft episke stunder sammen med venner og kollegaer!

DownloadFortnite 3.5
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme

113

3.5
Windows, Mac OS, Xbox One, Playstation 4

16.44 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Epic Games Inc.
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
113
3.5
Kontakt os via email
16.44 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Epic Games Inc.
0 0 0
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FORTNITE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and EPIC GAMES INC. and its affiliates (“EPIC GAMES INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by EPIC GAMES INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by EPIC GAMES INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “EPIC GAMES INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE EPIC GAMES INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE EPIC GAMES INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the EPIC GAMES INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EPIC GAMES INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EPIC GAMES INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by EPIC GAMES INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or EPIC GAMES INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. EPIC GAMES INC. retains all right, title and interest in and to the EPIC GAMES INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The EPIC GAMES INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the EPIC GAMES INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from EPIC GAMES INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by EPIC GAMES INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
EPIC GAMES INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via EPIC GAMES INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the EPIC GAMES INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the EPIC GAMES INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of EPIC GAMES INC. Services, without the express prior written consent of EPIC GAMES INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the EPIC GAMES INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the EPIC GAMES INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the EPIC GAMES INC. Services or this EULA, use or install the EPIC GAMES INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the EPIC GAMES INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that EPIC GAMES INC. may offer you a separate site license agreement to make the EPIC GAMES INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the EPIC GAMES INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the EPIC GAMES INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the EPIC GAMES INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such EPIC GAMES INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the EPIC GAMES INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The EPIC GAMES INC. Services may include measures to control access to the EPIC GAMES INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only EPIC GAMES INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the EPIC GAMES INC. Services will not function properly.
The EPIC GAMES INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the EPIC GAMES INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the EPIC GAMES INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant EPIC GAMES INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to EPIC GAMES INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the EPIC GAMES INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to EPIC GAMES INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The EPIC GAMES INC. Services may require an internet connection to access the EPIC GAMES INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the EPIC GAMES INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to EPIC GAMES INC. Services. By using the EPIC GAMES INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the EPIC GAMES INC. Services or certain features of the EPIC GAMES INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the EPIC GAMES INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
EPIC GAMES INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. EPIC GAMES INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.epic-games-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. EPIC GAMES INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent EPIC GAMES INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to EPIC GAMES INC.'s products and services. By installing, accessing or using the EPIC GAMES INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of EPIC GAMES INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
EPIC GAMES INC. may license to you certain virtual goods to be used within EPIC GAMES INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and EPIC GAMES INC. is not a party to the transaction.
EPIC GAMES INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. EPIC GAMES INC. shall have no liability to you or any third party in the event that EPIC GAMES INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT EPIC GAMES INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
EPIC GAMES INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, EPIC GAMES INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by EPIC GAMES INC.. If the Software is no longer available, EPIC GAMES INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by EPIC GAMES INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the EPIC GAMES INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE EPIC GAMES INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. EPIC GAMES INC., EPIC GAMES INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. EPIC GAMES INC., EPIC GAMES INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE EPIC GAMES INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE EPIC GAMES INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE EPIC GAMES INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER EPIC GAMES INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE EPIC GAMES INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY EPIC GAMES INC., EPIC GAMES INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL EPIC GAMES INC., EPIC GAMES INC.’S AFFILIATES, EPIC GAMES INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE EPIC GAMES INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT EPIC GAMES INC., EPIC GAMES INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, EPIC GAMES INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL EPIC GAMES INC.’S, EPIC GAMES INC.’S AFFILIATES’, EPIC GAMES INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE EPIC GAMES INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any EPIC GAMES INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, EPIC GAMES INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that EPIC GAMES INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or EPIC GAMES INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by EPIC GAMES INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold EPIC GAMES INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the EPIC GAMES INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. EPIC GAMES INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on EPIC GAMES INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the EPIC GAMES INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at EPIC GAMES INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST EPIC GAMES INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@epic-games-inc..com.

Afinstallering af Fortnite

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fortnite fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fortnite, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fortnite være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.