Spil » Action

Flappy Tux download

Flappy Tux er en Flappy Bird-klon, som du kan downloade gratis. Hvis du bruger Mac, så klik venligst her.

Har du hørt om det berømte spil Flappy Bird, som blev så populært, at udvikleren fjernede det fra Googles Play-butik og Apples App Store? Selvom du måske ikke kan få fingrene i den ægte vare mere, så er der masser af kloner, herunder Flappy Tux.

Den største forskel i forhold til originalen er, at man styrer pingvinen Tux, den officielle Linux-maskot. Da du bare skal trykke på mellemrumstasten for at flyve / hoppe, så ligner er gameplayet altså det samme. Det føles dog ikke når så flydende som originalen, når man styrer Tux gennem forhindringerne, men Flappy Tux er stadig et fint lille spil

Hvis du bruger Linux, så kan du hente en version til dit operativsystem inde på udviklerens hjemmeside ved at klikke her.

DownloadFlappy Tux 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

660

1.0
Windows

9.5 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Andreas Widmann
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
660
1.0
Kontakt os via email
9.5 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Andreas Widmann
0 0 1
0

Afinstallering af Flappy Tux

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Flappy Tux fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Flappy Tux, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Flappy Tux være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.