Spil » Action

Fishing Gear download

Download spillet Fishing Gear for at blive en erfaren fisker.

Ikke kun fans af fiskeri men også dem, der aldrig nogensinde har holdt en fiskestang i hånden vil helt sikkert nyde dette spil. Der er to spil modes - Campaign mode og Action mode. Dit mål er dog i det store hele i begge modes at fange så mange fisk, som du kan inden for den angivne tidsfrist.

Men i Campaign mode er du også nødt til at fange flere fisk af samme type i en sekvens, for at komme til næste niveau. Et yderligere incitament i dette mode er, muligheden for at tjene flere penge ved salg til at købe bedre redskaber til at fiske.

I Action mode har du alle redskaber til din rådighed lige fra starten: Mercury påhængsmotorer, spinning hjul, lange og meget stærke fiskeri-line, agn og massevis af fiskekroge.

DownloadFishing Gear 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

634

1.0

support@freegames4rest.com
Windows

7.19 Mb

Freeware

30-09-2005
Kontakt os via email

Klik her

FreeGames4Rest

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
634
1.0
Kontakt os via email
7.19 Mb
Freeware
support@freegames4rest.com
30-09-2005
Kontakt os via email
Klik her
FreeGames4Rest
04-10-2013

0 0 1
0

Afinstallering af Fishing Gear

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fishing Gear fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fishing Gear, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fishing Gear være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.