Spil » Action

Chicken Invaders 3 download

I århundreder har vi undertrykt kyllinger. Vi har grillet dem, ristet dem, og fyldt dem i sandwiches. Vi burde have vidst, at tiden ville komme, hvor vi skulle betale igen.

I Chicken Invaders 3 - Revenge of the Yolk har Intergalaktiske kyllinger invaderet Jorden, og de søger nu hævn for undertrykkelse af deres jordiske brødre. De kom ud af ingenting, men er pludselig overalt. Det er kun dig, der nogensinde har kunne stå imod invasionen og har kunne redde menneskeheden. Men det er ikke slut endnu.

Endnu engang er det tid til blive klar til at kæmpe for de kommende generationers ret til omeletter. Kun du kan gøre en forskel. Vil du lykkes? Eller vil du ende som en del af menuen i en galaktisk kylling restaurant?

DownloadChicken Invaders 3 3.79
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.682

3.79

support@interactionstudios.com
Windows

11.6 Mb

Shareware

17-03-2007
Kontakt os via email

Klik her

Interaction Studios

Detaljeret Information
1.682
3.79
Kontakt os via email
11.6 Mb
Shareware
support@interactionstudios.com
17-03-2007
Kontakt os via email
Klik her
Interaction Studios
25-09-2013

4 0 5
0

Afinstallering af Chicken Invaders 3

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Chicken Invaders 3 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Chicken Invaders 3, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Chicken Invaders 3 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.